"Zugló Sportjáért"-címet is nyertünk!

Öttusa 2017.10.01.
Szakosztályunk eredményességét a XIV. kerületi Önkormányzat is elismerte, így megkaptuk a "Zugló Sportjáért"-díjat.  Az ünnepségen szakosztályunkat Gulyás Michelle, Kasza Róbert, Regős Gergely és Bereczki Richárd képviselte, mindannyian remek évet zártak, szép sikereket értek el.

2017-ben is a KSI öttusázói voltak a legeredményesebbek, hiszen mindkét felnőtt TOP-versenyzőnk (Földházi Zsófia és Kasza Róbert) a legjobb magyarként egyéni VB-ezüstéremmel zárta az év legfontosabb versenyét, emellett Zsófia csapatban világbajnoki címet és EB-csapat ezüstérmet is elkönyvelhetett, míg Róbert egyéni EB-ezüstöt, csapat-aranyérmet és váltó csapat bronzot is szerzett, miután sikeresen megvédte felnőtt magyar bajnoki címét.

Gulyás Michelle az év legfontosabb versenyén győzött, ezzel kvalifikációt is szerzett a 2018-as ifjúsági olimpiai játékokra! A YOG-verseny aranyérme mellett egyéniben és csapatban is ezüstéremmel zárta az U19-es Európa-bajnokságot, váltó-arannyal tért haza az ifi EB-ről, negyedik lett egyéniben és váltó-bronzérmet is nyert az U19-es VB-n, megnyerte az U19-es magyar bajnokságot és - nem utolsó sorban - második lett az utánpótlás OB-n!

Az utánpótlás OB-t egyébként szintén szakosztályunk versenyzője, Boros Alexandra nyerte, a Boros-Gulyás-Sarcia Borbála összeállítású csapat pedig bronzéremmel zárt.

Az U17-es Európa-bajnokságon szakosztályunk másik fiatal tehetsége is eredményesen szerepelt: Gyurka Márk Manó csapatban szerzett ezüstérmet.

Fiú csapatunk győzött a juniorok országos bajnokságán, ugyanitt Regős Gergely ezüst-, Bereczki Richárd pedig bronzérmet szerzett egyéniben.

És ez csak az idei év termése!

Hosszú ideje a KSI öttusa szakosztálya a legeredményesebb műhely, magas színvonalú munkánknak köszönhetően sorozatban harmadszor nyertük el a Magyar Olimpiai Bizottság, az utanpotlassport.hu és a Decathlon "Hónap műhelye"- megtisztelő címét.

Ha az elmúlt esztendők eredményességét, az utánpótlás és felnőtt korcsoportokban megnyert arany-, ezüst- és bronzérmek tömegét részleteznünk kellene, soha nem érnénk a sor végére!

Fotók
Videók

Ajánló

Az Olimpiai Reménységek multi-sport versenyeit (Olympic Hopes) 1990-től rendezik meg...
Kasza Róbert bronzérmet nyert a katari "Bajnokok bajnoka"- elnevezésű nemzetközi öttusaversenyen.
Bruckmann Gergő (KSI SE) nyert a Budapest Bajnokság és Hegedűs István Emlékverseny második napján a férfiak mezőnyében. Második helyen szintén KSI-s versenyző, Regős Gergely végzett, a dobogó legalsó fokára pedig Horváth Norbert (UTE) állhatott.
Kiválóan szerepeltek a KSI-s lányok a hétvégi utánpótlás országos bajnokságon: egyéniben Boros Alexandra arany-, Gulyás Michelle ezüstérmet nyert, a Boros Alexandra – Bánki Adél – Sarcia Borbála összeállítású trió pedig a csapatverseny harmadik helyét szerezte meg.
A Diapolo Junior Országos Bajnokság férfi mezőnyében - mely egyúttal válogató is volt a junior Európa-bajnokságra és a világbajnokságra, valamint az Ifi „A” Európa-bajnokságra és világbajnokságra - a maximális 38 induló nevezése már jelezte a hatalmas érdeklődést, ami a színvonalon is meglátszott, ugyanis nagyon jó versenyt láthattak az érdeklődők.