27. Grand Prix Croatia

Karate 2018.01.14.
Nagy Botond remek formában kezdte a 2018-as versenyszezont.

27. alkalommal került megrendezésre a Samoborban a Horvát Grand Prix. Mint minden évben, idén is egy magas színvonalú versenyen mérhették össze tudásukat a versenyzők.

A KSI csapatát idén Nagy Botond képviselte, aki korábban már kétszer is ötödik helyezést ért el felnőtt formagyakorlatban az Európa-Bajnokságon, ami hazánk tekintetében az eddigi legjobb eredmény.

 

Botond ez alkalommal is magabiztosan vette az akadályokat. Első körben 4:1-re múlta felül ellenfelét, majd a következő három körben egyaránt 5:0-ra diadalmaskodott, és végül bejutott a döntőbe, ahol az izraeli Rami Shamilovot győzte le egy újabb 5:0-ás eredménnyel, és állhatott fel a dobogó legfelső fokára.

 

Gratulálunk Botond!

 

#HajráKSI

Fotók
Videók

Ajánló

Bemutatkozott a Karate szakosztály az M4 Sport korosztályos magazinjában
A barátságos kis nemzetközi verseny hasznos erőpróba volt az újonnan alakult KSI Karate Szakosztály versenyzőinek a Magyar Bajnokság előtt. A verseny biztató eredményekkel zárult: A nap végén a KSI vihette haza a legeredményesebb csapatnak járó trófeát.
Nagy Botond képviseli formagyakorlatban Magyarországot az 52. Felnőtt WKF Európa Bajnokságon.
Nagy Botond a Törökországban megrendezésre kerülő WKF Karate Európa Bajnokságon nagyszerű szerepléssel a bronzéremért küzdhet szombaton.
Nagy Botond az előkelő ötödik helyet szerezte meg a törökországi Európa Bajnokságon