53. EKF Felnőtt Európa Bajnokság

Karate 2018.05.02.
Idén kerül 53. alkalommal megrendezésre a felnőtt európa bajnokság, melynek ezúttal a szerbiai Novi Sad ad otthon. Hazánkat férfi formagyakorlatban Nagy Botond, a KSI versenyzője képviseli.

Május 10-13 között kerül megrendezésre az idei Felnőtt Karate Európa Bajnokság, melyen egyesületünk versenyzője, Nagy Botond is lehetőséget kap a bizonyításra.

Botond a legjobb magyar kataversenyzőnek számít, jelenleg a világranglista 21. helyén áll. Az elmúlt két európa bajnokságon bronzéremért küzdhetett, ám sajnos mindkét alkalommal "csak" az ötödik helyet sikerült megszereznie. A macskaköröm nem véletlenül van a csak szónál, ugyanis korábban felnőtt mezőnyben nemhogy kétszer, de egyszer sem sikerült senkinek a 7. helynél jobb helyezést elérnie.

Botond mindent megtesz annak érdekében, hogy idén dobogóra álhasson, és újabb dicsőséget szerezzen mind a KSI-nek, mind pedig Magyarországnak.

 

#HajráBoti

Fotók
Videók

Ajánló

Bemutatkozott a Karate szakosztály az M4 Sport korosztályos magazinjában
A barátságos kis nemzetközi verseny hasznos erőpróba volt az újonnan alakult KSI Karate Szakosztály versenyzőinek a Magyar Bajnokság előtt. A verseny biztató eredményekkel zárult: A nap végén a KSI vihette haza a legeredményesebb csapatnak járó trófeát.
Nagy Botond képviseli formagyakorlatban Magyarországot az 52. Felnőtt WKF Európa Bajnokságon.
Nagy Botond a Törökországban megrendezésre kerülő WKF Karate Európa Bajnokságon nagyszerű szerepléssel a bronzéremért küzdhet szombaton.
Nagy Botond az előkelő ötödik helyet szerezte meg a törökországi Európa Bajnokságon