A legjobbak és az első évfolyamosok köszöntése

Kézilabda 2016.11.08.
A 2015/2016-os szezon legjobbjait és az első évfolyamos akadémistákat köszöntötte a KSI SE Kézilabda Szakosztálya.

A legjobbak és az első évfolyamosok köszöntése

A KSI SE Kézilabda Szakosztálya bensőséges ünnepség keretében, a Testnevelési Egyetemen 2016. november 07.-én köszöntötte az Akadémia első évfolyamát kezdő kézilabdásait, és díjazta az elmúlt szezonban kiemelkedő teljesítményt nyújtó játékosokat.

Közel száz, ünneplőbe öltözött fiatal kézilabdást, edzőiket és a bázisiskola igazgatóját Szitt Zsolt urat, a Kovács Pál Baptista Gimnázium vezetőjét üdvözölte Szabóné Balog Judit szakosztályvezető, az Akadémia direktora hétfő kora délután a TE Éttermében.

A szakosztályvezetői köszöntőt követően dr. Ökrös Csaba, az Akadémia leány szakágvezetője értékelte az akadémia elmúlt szezonját, majd a két elöljáró közösen nyújtotta át a 2015/2016-os szezon legjobbjainak a Magyar Olimpiai Bizottság olimpiai kiadványát, Jocha Károly „Ötkarikás beszélgetések” című könyvét, valamint az emléklapot.

A fiatal tehetségek díjazása után az Akadémia vezetői Szitt Zsolt igazgató úrnak könyvajándékkal köszönték meg többéves együttműködését, majd Szabóné Balog Judit emléklapot nyújtott át dr. Ökrös Csabának, a KSI SE Kézilabda Akadémia csapatainál végzett kimagasló tudományos és szakmai munkájáért.

Az eseményt megtisztelte jelenlétével Matuz István, a leány kiemelt serdülő, és a női NB II-es junior, Datzuk Péter, az NB II-es férfi junior, Debreceni Péter, a fiú serdülő és az U14-es fiúcsapat trénerei, valamint Gábor Péter az Akadémia kapusedzője.

Az ünnepélyes pillanatok az elsőévesek fogadalomtételével folytatódtak, majd baráti beszélgetés és vacsora zárta a KSI SE Kézilabda Akadémia rendezvényét.

A 2015/2016. szezon díjazottjai:

 

LEÁNY

FIÚ

Legjobb kapus

Lipovics Gabriella

Vati Gábor Mihály

Legjobb játékos

Balogh Viktória

Musztács Dániel

Legjobb védőjátékos

Rausch Krisztina

Lövei Márk

Jó tanuló – Jó sportoló

Korpa Brigitta

Almási Marcell

 

 

Videók

Ajánló

Csapataink a hét végén sikeresen szerepeltek a Magyar Kézilabda Szövetség korosztályos bajnokságiban.
A KSI SE Kézilabda Szakosztálya felvételt hirdet 2001-2004 között született leányok és fiúk részére Akadémiai képzésére, melynek időpontja 2016. november 21., hétfő. A felvételi 10:00 órakor kezdődik a budapesti Emszt Kálmánné (Siketek) Sportcsarnokban (1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 28.).
Esztergomi Vitézek RAFC - KSI II. 9-33 (5-14) A mérkőzés kezdete: 2016. november 08. (kedd), 16.30 óra. A mérkőzés helyszíne: Esztergom, Pézsa Tibor Városi Sportcsarnok (2500 Esztergom, Helischer József utca 5.)
A 2015/2016-os szezon legjobbjait és az első évfolyamos akadémistákat köszöntötte a KSI SE Kézilabda Szakosztálya.
Az NB II. Női Déli csoportban játszó KSI SE Kézilabda Akadémia felnőtt és junior csapatát fogadta az EURONOVEX USE gárdája 2016. november 05.-én (szombat) a tápiószelei csoportcsarnokban. Felnőtt: EURONOVEX USE – KSI SE Kézilabda Akadémia 35-27 (17-9) Junior: EURONOVEX USE – KSI SE Kézilabda Akadémia 27-35 (15-18)