A hétvégi 25 méteres Országos Bajnokságon az utánpótlás korosztályok versenyszámaiban ismét 100%-os lett a KSI.

Sportlövészet 2017.09.19.
A hétvégi 25 méteres Országos Bajnokságon az utánpótlás korosztályok versenyszámaiban ismét 100%-os lett a KSI.

A hétvégi 25 méteres Országos Bajnokságon az utánpótlás korosztályok versenyszámaiban  ismét 100%-os lett a KSI. 

A juniorok sportpisztolyos versenyszámában Egri Viktória nagyszerű eredménnyel győzött. Mögötte meglepetésre a még ifjúsági korú Fábián Sára Ráhel lett ezüstérmes. A bronzérmet pedig Nagy Máté szerezte meg. Az Egri Viktória, Nagy Máté, Gulyás Claudia összeállítású csapat győzedelmeskedett.

Az ifik versenyében a KSI-t három újonc képviselte. Papp Hajnal Zsófia új egyéni csúccsal nyert, ezüstérmes Fábián Sára Ráhel lett, míg a bronzérmet Kovács Tamara gyűjtötte be. A csapat nagy fölénnyel előzte meg a nyíregyháziakat.

A felnőtt standard pisztolyos versenyszámban Mihalkó Nikoletta ezüstérmes lett az olimpikon Tátrai Miklós mögött. Az Egri Viktória, Mihalkó Nikoletta,  Nemes Adrienn összeállítású csapat ezüstérmes lett. 

A nők olimpiai versenyszámának döntőjébe három KSI-s került be. Az izgalmas döntőben a KSI EB ezüstérmes versenyzője, Mihalkó Nikoletta az olimpiai 6. helyezett Csonka Zsófia, és a többszörös világbajnok Major Veronika mögött bronzérmet szerzett. Egri Viktória negyedik, és a bajnoki címvédő Nemes Adrienn a hatodik helyen végzett. A KSI csapata nagy fölénnyel nyerte az országos bajnoki címet.

GRATULÁLUNK A VERSENYZŐKNEK ÉS AZ ŐKET FELKÉSZÍTŐ EDZŐKNEK!!!

Fotók
Videók

Ajánló

Kókai Réka 202,4 körrel megnyerte a nyitrai Olimpiai Reménységek versenyét. Az eredménye új országos csúcs és a jelenlegi világcsúcsnál is jobb!
A megnyerhető 8 aranyéremből 7 a KSI-hez került a sportlövő serdülő OB-n.
Magyarország legtöbb utánpótláskorú lövőjét megmozgató versenysorozat döntőjét rendezte meg a KSI sportlövő szakosztálya.
Egri Viktória ezüstérmet szerzett a Belgrád Grand Prix-n.
A márciusi Európa-bajnokságon reményeink szerint számos KSI-s sportlövővel szerepelünk!