A KSI-s fiúk ezüstérmet nyertek

Asztalitenisz 2017.04.09.
Serdülő Fiú Csapatbajnokság és MOATSZ Kupa. A BVSC-Zugló asztalitenisz csarnokában rendezték meg a három napon át tartó versenyt.

A Terék Norbert,Huzsvár Erik és Ujvári Máté összeállításu csapatunk egészen a döntőig jutott ahol nagy csatában alul maradt a hazai pályán versenyző BVSC-Zuglótól 2:3 arányban.

Fotók
Videók

Ajánló

A november 18-20 között megrendezett utánpótlás tornán öt ország 30 reménysége szerepelt, a mieink cseh,szlovák,lengyel és osztrák ellenfelekkel mérhették össze tudásukat. A KSI asztalitenisz szakosztályából Huzsvár Erik képviselt minket.
Az Országos ranglista legjobb 12 játékosa körmérkőzéses versenye. Egyesületünket ketten képviselték Terék Norbert és Huzsvár Erik.
Az újonc korosztály egyik legrangosabb európai viadalával kezdődött meg pénteken a 2017-es,hazai asztalitenisz-versenyév az angyalföldi Láng-sportcentrumban. Csapatban és egyéniben ( U11 U13) mérhették össze tudásukat a versenyzők.
Magyarország A csapata ( Huzsvár Erik KSI,Balogh Bence Fastron Tolna) ezüstérmet szerzett a Hungarian Mini Cadet Openen.