A lányok kibérelték a dobogót

Sportlövészet 2018.06.03.
A KSI-s sportlövő lányok kibérelték a dobogót

A Magyar Sportlövők Szövetsége hétvégén rendezte meg az első junior VB válogatót a KSI-sek számára ismert helyen, az új Fehér Úti Nemzeti Lőtéren. Szombaton a légpisztolyos, vasárnap pedig a tűzfegyveres versenyszámokban álltak lőállásba a legjobb junior sportolók.

A lányok légpisztolyos versenyszámában Egri Viktória klasszishoz méltó eredménnyel győzött. Fábián Sára lett a második, aki ezen a versenyen is bizonyította, hogy nem véletlenül nyerte meg az idei junior és ifi magyar bajnokságot.

A győri Európa Bajnokságon csapattag Komáromi Panni lett a harmadik, így csak KSI-s lányok álltak a dobogón. Papp Hajnal Zsófia 5. lett új egyéni csúccsal.

A sportpisztolyos versenyszámban megismétlődött a légpisztolyos sorrend, ahol Viki ismét nagyszerű eredménnyel nyert, Sára pedig hatalmas egyéni csúccsal végzett mögötte. Panni még csak pár hónapja lövi ezt a számot, de máris harmadik tudott lenni.

A fiúk légpisztolyos számában Tamási Péter lett ezüstérmes.

Fotók
Videók

Ajánló

Kókai Réka 202,4 körrel megnyerte a nyitrai Olimpiai Reménységek versenyét. Az eredménye új országos csúcs és a jelenlegi világcsúcsnál is jobb!
A megnyerhető 8 aranyéremből 7 a KSI-hez került a sportlövő serdülő OB-n.
Magyarország legtöbb utánpótláskorú lövőjét megmozgató versenysorozat döntőjét rendezte meg a KSI sportlövő szakosztálya.
Egri Viktória ezüstérmet szerzett a Belgrád Grand Prix-n.
A márciusi Európa-bajnokságon reményeink szerint számos KSI-s sportlövővel szerepelünk!