A pontverseny élén a KSI

Asztalitenisz 2017.10.04.
Bükön rendezték meg a hétvégén az újonc és serdülő országos ranglista versenyt,ahol remekeltek gyermekeink. Összesen 2 aranyéremmel és egy bronzéremmel térhettünk haza.

A hétvégén 16 versenyzőnk képsviselte szakosztályunkat. Az újonc fiúknál Csaba Áron meglepetés bronzérmet szerzett,azonban míg egyik szemünk örült a másik sírt mivel csapattársát Straubinger Balázst győzte le a legjobb 4közé jutásért.

A két aranyérem serdülő korosztályban született és Huzsvár Erik nevéhez fűződik aki egyéniben mindenkit maga mögé utasított és állhatott a dobogó tetejére. Párosban Ujvári Mátéval szerezték meg a győzelemért járó kupát.

Videók

Ajánló

A november 18-20 között megrendezett utánpótlás tornán öt ország 30 reménysége szerepelt, a mieink cseh,szlovák,lengyel és osztrák ellenfelekkel mérhették össze tudásukat. A KSI asztalitenisz szakosztályából Huzsvár Erik képviselt minket.
Az Országos ranglista legjobb 12 játékosa körmérkőzéses versenye. Egyesületünket ketten képviselték Terék Norbert és Huzsvár Erik.
Az újonc korosztály egyik legrangosabb európai viadalával kezdődött meg pénteken a 2017-es,hazai asztalitenisz-versenyév az angyalföldi Láng-sportcentrumban. Csapatban és egyéniben ( U11 U13) mérhették össze tudásukat a versenyzők.
Magyarország A csapata ( Huzsvár Erik KSI,Balogh Bence Fastron Tolna) ezüstérmet szerzett a Hungarian Mini Cadet Openen.