A serdülők nyitották a szezont

Vízilabda 2018.09.23.
Az idei első bajnoki mérkőzést a serdülő csapatunk kezdte a Vasas ellen. Magabiztosan sikerült 14-4-re nyernünk.

Majdnem fél negyedet kellett várni az első gólra, de utána háromszor is eredményesek voltunk az első negyedben. A magabiztos 3-0-ás első negyed után nem volt megállás, sikerült a negyedik gólunkat is megszerezni.

A félidőig csak egy gólt sikerült szereznie ellenfelünknek, így a mérkézés felénél 5-1-re vezettünk.

A harmadik negyed egy kicsivel jobban sikerült. Három gyors találat után már hét gól volt a különbség. A negyed végén nem sikült kívédekeznünk egy hátrányt, amivel 8-2-re módosult az eredmény.

Az utolsó jétékrészben Még egy utolsó hajrába kezdtünk és sikerült a legeredményesebb negyedet játszanunk. Zsinórban lőttünk négy gólt, így már 12-2-re vezettünk. Még mindkét oldalon születtek gólok, így a végeredmény 14-4-re módosult.

A csapat edzője Keszthelyi Tibor a mérkőzésről:
"A bajnokság kezdete mindig nehéz, és így volt ez most  is a Vasas elleni mérkőzésen. A jó hír, hogy sikerült nyernünk, de még sokmindenben kell sokat javulni. Összességében azt hiszem az eredménnyel elégedettek lehetünk, a játékban pedig majd javulnunk még."

A mérkőzés jegyzőkönyve.

Csapatainkat jobban megismerheti a szakosztály weboldalán.

Fotók
Videók

Ajánló

Háromnapos edzőtáboron vett részt nálunk a Partizan Belgrad két korosztályban. Péntektől vasárnapig négy edzőmérkőzést játszott 2004-es és 2005-ös csapatunk.
"Ellenfelek a vízben, barátok a parton" jelmondattal december 22-én a KSI és UVSE vízilabdázói között rendeztük az első ünnepi vizes vetélkedőt.
Egy szokványos bajnoki meccs, vagy mégsem???
A Ferencváros által rendezett felkészülési kupát a 2004-es korosztályban az egyesületünk nyerte.
Három korosztály három győzelem a vasárnapi BENU fiú bajnokságokban az Eger ellen.