Aranyérem Zágrábból

Asztalitenisz 2017.07.02.
Június 29. és július 2. között,immár 22.alkalommal került megrendezésre a 4 Város Tornája sportesemény Budapest,Ljubljana,Pozsony és az idei házigazda,Zágráb részvételével.

Szakosztályunkból Galáth Ferenc és Ujvári Máté vettek részt az eseményen. Csapatban a III.helyet sikerült megszerezniük a fiúknak.

Az egyéni verseny számban sikerült a Torna győzelem hiszen Galáth Ferkónak sikerült felülmúlnia a döntőben szlovén ellenfelét 3:2-re.

Fotók
Videók

Ajánló

A november 18-20 között megrendezett utánpótlás tornán öt ország 30 reménysége szerepelt, a mieink cseh,szlovák,lengyel és osztrák ellenfelekkel mérhették össze tudásukat. A KSI asztalitenisz szakosztályából Huzsvár Erik képviselt minket.
Az Országos ranglista legjobb 12 játékosa körmérkőzéses versenye. Egyesületünket ketten képviselték Terék Norbert és Huzsvár Erik.
Az újonc korosztály egyik legrangosabb európai viadalával kezdődött meg pénteken a 2017-es,hazai asztalitenisz-versenyév az angyalföldi Láng-sportcentrumban. Csapatban és egyéniben ( U11 U13) mérhették össze tudásukat a versenyzők.
Magyarország A csapata ( Huzsvár Erik KSI,Balogh Bence Fastron Tolna) ezüstérmet szerzett a Hungarian Mini Cadet Openen.