Az Ifik győzelme sem maradt el

Vízilabda 2018.10.11.
Ijfúsági csapatunk sem lógott ki a sorból, nagy különbséggel 19-10-re tudott nyerni a Miksolc ellen. Igaz az első negyed 3-3 lett, de utána nagy előnyre tudtunk szert tenni.

Nehezen indult a mérkőzés, a vezetést még megszereztük, de egyenlíteni tudott ellenfelünk és még kétszer eredményes volt. Ezzel 3-1-es hátrányba kerültünk, amit még az első játékrészben sikerült orvosolnunk. Az utolsó másodpercben sikerült egy megúszásból szerzett góllal 3-3-ra állítani az eredményt.

A második negyedben már átvettük az irányítást és meg is alapoztuk a győzelmünk. Csak jöttek a gólok és 10-3-ig meg sem álltunk. A félidő előtt még egy miskolci gól született, amivel 10-4-re álltunk a felénél.

A harmadik negyedben sikerült kapaszkodnia ellenfelünknek, de csak 11-7-re tudtak felzárkózni. A negyedet ugyan 4-3-ra elveszítettük, de még így is nagy volt az előnyünk.

Az utolsó negyedben még egy hajrába kezdtünk, ezzel esélyt sem adva a Miskolcnak a szépítésre. 6-2-es utolsó negyeddel végül 19-10-re nyertük meg a mérkőzést.

A csapat edzője Horváth János a mérkőzésről:
"Fegyelmezetlen kezdésünk megbosszulta magát. Bóbis sérülése a legrosszabkor jött, sok mozgásos lefordulásokon alapuló játékunkkal lassan felőröltük ellenfelünket. Sok gólt kaptunk..."

A mérkőzés jegyzőkönyve.

Fotók
Videók

Ajánló

Háromnapos edzőtáboron vett részt nálunk a Partizan Belgrad két korosztályban. Péntektől vasárnapig négy edzőmérkőzést játszott 2004-es és 2005-ös csapatunk.
"Ellenfelek a vízben, barátok a parton" jelmondattal december 22-én a KSI és UVSE vízilabdázói között rendeztük az első ünnepi vizes vetélkedőt.
Egy szokványos bajnoki meccs, vagy mégsem???
A Ferencváros által rendezett felkészülési kupát a 2004-es korosztályban az egyesületünk nyerte.
Három korosztály három győzelem a vasárnapi BENU fiú bajnokságokban az Eger ellen.