Bronzérmet nyert az U24-es Öttusa Európa-bajnokságon a fiú csapat

Öttusa 2018.09.22.
A Drzonkowban megrendezett U24-es Öttusa Európa-bajnokság férfi döntőjében 10 nemzet 26 versenyzője - köztük Bruckmann Gergő és Bereczki Richárd (KSI SE) - állt rajthoz. 

Egyéniben Kardos Bence (Trion SC) a 4., Bruckmann Gergő a 9., Farkas Martin (Volán Fehérvár) a 15., Bereczki Richárd pedig a 23. helyen végzett, míg a Kardos Bence - Bruckmann Gergő - Farkas Martin összeállítású magyar csapat az ukrán és a lengyel trió mögött bronzérmet szerzett.

Infó: pentathlon.hu

Fotók
Videók

Ajánló

Az Olimpiai Reménységek multi-sport versenyeit (Olympic Hopes) 1990-től rendezik meg...
Kasza Róbert bronzérmet nyert a katari "Bajnokok bajnoka"- elnevezésű nemzetközi öttusaversenyen.
Bruckmann Gergő (KSI SE) nyert a Budapest Bajnokság és Hegedűs István Emlékverseny második napján a férfiak mezőnyében. Második helyen szintén KSI-s versenyző, Regős Gergely végzett, a dobogó legalsó fokára pedig Horváth Norbert (UTE) állhatott.
Kiválóan szerepeltek a KSI-s lányok a hétvégi utánpótlás országos bajnokságon: egyéniben Boros Alexandra arany-, Gulyás Michelle ezüstérmet nyert, a Boros Alexandra – Bánki Adél – Sarcia Borbála összeállítású trió pedig a csapatverseny harmadik helyét szerezte meg.
A Diapolo Junior Országos Bajnokság férfi mezőnyében - mely egyúttal válogató is volt a junior Európa-bajnokságra és a világbajnokságra, valamint az Ifi „A” Európa-bajnokságra és világbajnokságra - a maximális 38 induló nevezése már jelezte a hatalmas érdeklődést, ami a színvonalon is meglátszott, ugyanis nagyon jó versenyt láthattak az érdeklődők.