Csapatban Ezüstérem a Mini Cadet Openről

Asztalitenisz 2017.01.07.
Magyarország A csapata ( Huzsvár Erik KSI,Balogh Bence Fastron Tolna) ezüstérmet szerzett a Hungarian Mini Cadet Openen.

Két csapatban is érdekelt volt szakosztályunk hiszen Huzsvár Erik Magyarország A csapatában illetve Straubinger Balázs KSI/Orosháza vegyes összetételű csapatában indulhatott.

Straubinber Balázs társával Molnár Levente Lászlóval felkerült a 32-es főtáblára azonban a legjobb 16 közé jutásért vereséget szenvedtek románia egyik csapatától.

A Huzsvár Erik Balogh Bence összetételű csapat csoportját megnyerve kerültek a legjobb 32 közé ahol egészen a döntőig meneteltek. Az elődöntőben nagyon szép játékkal egy angol román vegyes összetételű csapatot sikerült legyőzni. A döntőben románia legjobb csapata várt a fiúkra. Sajnos nem sikerült a győzelem 1:3 vereséget szenvedtünk azonban az egyetlen győzelem Huzsvár Erik nevéhez fűződik.

(Huzsvár Erik,Balogh Bence)

Fotók
Videók

Ajánló

A november 18-20 között megrendezett utánpótlás tornán öt ország 30 reménysége szerepelt, a mieink cseh,szlovák,lengyel és osztrák ellenfelekkel mérhették össze tudásukat. A KSI asztalitenisz szakosztályából Huzsvár Erik képviselt minket.
Az Országos ranglista legjobb 12 játékosa körmérkőzéses versenye. Egyesületünket ketten képviselték Terék Norbert és Huzsvár Erik.
Az újonc korosztály egyik legrangosabb európai viadalával kezdődött meg pénteken a 2017-es,hazai asztalitenisz-versenyév az angyalföldi Láng-sportcentrumban. Csapatban és egyéniben ( U11 U13) mérhették össze tudásukat a versenyzők.
Magyarország A csapata ( Huzsvár Erik KSI,Balogh Bence Fastron Tolna) ezüstérmet szerzett a Hungarian Mini Cadet Openen.