Dobos Rebeka Oroszországban a junior Eb-n

Ökölvívás 2018.10.08.
Szombat reggel indult a magyar csapat gépe Moszkvába majd onnan Anapa városába, ahol megrendezésre kerül a 2018-as junior Európa Bajnokság. A női csapat 60 kilogrammos súlycsoportjában a KSI-se fiatal tehetsége Dobos Rebeka utazott.

Kemény és hosszú felkészülésen van túl a Magyar junior válogatott. Az országos bajnokság lezárulásával rögtön Tatán folytatta a csapat a felkészülést ami bő három hét volt. Rebeka saját bevallása szerint nagyon jól érezte magát a táborban, igazán kemény edzések voltak, de izgatott a soron következő megmérettetéstől. Rebi a magyar bajnokságon nem talállt legyőzőre és ezt a remek szériát folytatni szeretné az európabajnokságon is. A csapaot 6.-án szombaton utazozzóott ki Moszkván keresztül Anapa városába, ami a helyszint biztosítja a versenynek. 2018.10.09. a hivatalos megnyitó dátuma, ám előtte valaó nap mág szurkolhatunk a sorsolás miatt. Az egész csapat sok sikert kíván, Hajrá Rebi, Hajrá Magyarok!! Felkészítők Treuer Gábor, Urbán Ferenc, Törteli Ferenc

Fotók
Videók

Ajánló

Ksi-is sikerek az OB-én
Utolsó erőfelmérő a Felnőtt O.B. elött
Jövőhéten kezdődik a felnőtt országos bajnokág!
KSI-SE ökölvívó kihelyezet szakosztálya már a XX. XXI. XXIII. kerületiek számára is könnyen elérhető akik szeretnének az ökölvívással foglalkozni de a központi sporttelepünk nehezen elérhető!
Dunaújvárosban jártunk az év első versenyén.