Döntetlen az első meccsen

Vízilabda 2018.10.07.
Első mérkőzését játszotta a 2007-es második csapatunk a bajnokságban a Kistarcsa csapata ellen. Fordulatos mérkőzésen 7-7-es végeredmény született.

Nem volt túl biztató a kezdés. A labdát a Kistarcsa hozta el és egyből hátrányba kerültünk, amit kihazsnáltak és megszerezték a vezetést. Sajnos az egész negyedben ők irányítottak. Egy centerből szerzet találatból és egy újabb góllal már 3-0-ra vezettek. A negyed végén még szépíthettünk volna, de kimaradt a büntetőnk.

A folytatásban fordult a kocka és már a negyed elején gólt szereztünk. Kiállításokat harcoltunk ki, de nem tudtunk élni az előnnyel. Nem álltunk meg, nem adtuk át az irányítást és jött is a gólunk. Már csak eggyel vezetett ellenfelünk, de a negyed végén még sikerült megúszni és gólt szerezni, ezzel 3-3. A félidőben a félpályás dobásoknál mi voltunk a jobbak, ezzel a vezetést is megszereztük.

A harmadik negyedben egyenlítettek, de még sikerült visszaszerezni a vezetést. Sajnos nem tartott sokáig, újabb gólt szereztek, ezzel már 5-5 volt az állás.

Az utolsó negyed következett, ahol pár perc telt csak el a negyedből, de újra nálunk volt az előny. Próbáltuk tartani az előnyt és növelni is szerettük volna, de újra kiegyenlítettek. Ez megismétlődött a negyed második felében is. Az utolsó percen belül kétszer is hátrányba kerültünk, de csak egyet lőttek kapura, ami kimaradt. Ezzel a mérkőzés végeredménye 7-7 lett.

A mérkőzés jegyzőkönyve.

Fotók
Videók

Ajánló

Háromnapos edzőtáboron vett részt nálunk a Partizan Belgrad két korosztályban. Péntektől vasárnapig négy edzőmérkőzést játszott 2004-es és 2005-ös csapatunk.
"Ellenfelek a vízben, barátok a parton" jelmondattal december 22-én a KSI és UVSE vízilabdázói között rendeztük az első ünnepi vizes vetélkedőt.
Egy szokványos bajnoki meccs, vagy mégsem???
A Ferencváros által rendezett felkészülési kupát a 2004-es korosztályban az egyesületünk nyerte.
Három korosztály három győzelem a vasárnapi BENU fiú bajnokságokban az Eger ellen.