Dupla aranyérem a hétvégi MOATSZ kupán

Asztalitenisz 2018.03.11.
A Serdülő MOATSZ kupáról két aranyéremmel és egy bronzéremmel tértek haza versenyzőink.

Most a hétvégén rendezték meg a Serdülő Moatsz kupa egyéni és csapat versenyszámait a fiúknál és a lányoknál is.

 A fiúk versenyét a BVSC termében a lányok versenyszámait az Ormai csarnokban tartották meg.

Pénteken a fiúk  a csapat selejtezőkkel kezdték el a versenyt,ahol mindkét csapat tovább jutott a legjobb 8 közé. A Ksi  B csapata ( Csaba Áron,Heller Bence,Vörös Balázs,Török Seiya) a VIII. helyen végzett míg az első csapat az arnyérmet hozta el. A döntőt a Pécsiekkel játszották ahol 3:1-re győzedelmeskedtek. Így a KSI SE csapata nyerte 2018-ban a Magyar Bajnokságot.

A csapat tagjai: Huzsvár Erik, Ujvári Máté, Straubinger Balázs.

Szombaton az egyéni versenyszám került megrendezésre ahol Huzsvár Erik szett veszteség nélkül tarolta le a mezőnyt. Erik így nem talált ellenfélre és két aranyéremmel zárhatta a hétvégét. Ujvári Máté a tolnai Balogh Bencétől a négy közé jutásért szoros meccsen szenvedett vereséget így az V.helyen végzett.

A lányok a hétvégi csapat verseny során kiemelkedően szerepeltek. Csoportukból a második helyen jutottak tovább így a statisztikával kerültek  össze a legjobb négy közé jutásért.,ahol nagy bravúrral 3:2 arányban győzték le a Statot majd a későbbi győztes Nyíregyházától kaptak ki 1:3-ra. Így a Magyar Bajnoki bronzérmet sikerült megszerezniük.

A csapat tagjai: Szimán Barbara,Letanóczki Dalma,Trungel Mirella, Benczik Dóra.

Gratulálunk versenyzőinknek és a KSI edzőinek.

Videók

Ajánló

A november 18-20 között megrendezett utánpótlás tornán öt ország 30 reménysége szerepelt, a mieink cseh,szlovák,lengyel és osztrák ellenfelekkel mérhették össze tudásukat. A KSI asztalitenisz szakosztályából Huzsvár Erik képviselt minket.
Az Országos ranglista legjobb 12 játékosa körmérkőzéses versenye. Egyesületünket ketten képviselték Terék Norbert és Huzsvár Erik.
Az újonc korosztály egyik legrangosabb európai viadalával kezdődött meg pénteken a 2017-es,hazai asztalitenisz-versenyév az angyalföldi Láng-sportcentrumban. Csapatban és egyéniben ( U11 U13) mérhették össze tudásukat a versenyzők.
Magyarország A csapata ( Huzsvár Erik KSI,Balogh Bence Fastron Tolna) ezüstérmet szerzett a Hungarian Mini Cadet Openen.