Egyre jobban megy

Vízilabda 2018.11.09.
OBI-és csapatunk egyre jobb eredményeket ér el az első osztályban. Ma a BVSC ellen játszottunk, ahol szoros első negyed után egy negyed kivételével izgalmas mérkőzésen vagyunk túl.

Az első negyedben megszerezzük a vezetést, de kiegyenlített a BVSC, majd a vezetést is megszerezte. Még sikerült kiegyenlíteni, de a negyed végén szerzett góljukkal 3-2 lett a vége.

A második negyedben sajnos sokat hibáztunk és ezt ki is használta ellenfelünk sikerült három góllal ellépnie, ekkor 6-3 vezettek már. Ezután újabb két gól, amivel már 8-3 volt az állás. A félidőig még egy-egy találatot szereztünk, így az eredmény 9-4-re módosult.

A mérkőzés második felére újra összeszedtük magunkat és meggyőző játékot mutatva sikerült lefaragni a hátrányunkból. A negyedet egy góllal 4-3-ra megnyertük, de a különbség még így is négy gól volt.

Az utolsó negyedben játszottunk legjobban. Védekezésben szinte nem is hibáztunk, elől pedig jól használtuk ki a helyzeteinket. Sajnos ez nem volt elég a fordításhoz, de így is 13-11-es szép eredményt értünk el!

A mérkőzés utáni nyilatkozatokat a Vízilabda szakosztályunk Facebook oldalán megtekinthetik.

A mérkőzés jegyzőkönyve.

Videók

Ajánló

Háromnapos edzőtáboron vett részt nálunk a Partizan Belgrad két korosztályban. Péntektől vasárnapig négy edzőmérkőzést játszott 2004-es és 2005-ös csapatunk.
"Ellenfelek a vízben, barátok a parton" jelmondattal december 22-én a KSI és UVSE vízilabdázói között rendeztük az első ünnepi vizes vetélkedőt.
Egy szokványos bajnoki meccs, vagy mégsem???
A Ferencváros által rendezett felkészülési kupát a 2004-es korosztályban az egyesületünk nyerte.
Három korosztály három győzelem a vasárnapi BENU fiú bajnokságokban az Eger ellen.