Első OBI-es mérkőzés

Vízilabda 2018.10.24.
Első OBI-es mérkőzésünk az Eger ellen volt idegenben. Végig ellenfelünk uralta a mérkőzést végül 12-4-es vereséget szenvedtünk.

Az elején sikerült tartani magunkat, igaz a vezetést a hazai csapat szerezte meg, de hosszú percekig nem esett gól. Ezután sikerült egyenlítenünk is, de a negyed végén sajnos két akciógólt is szerzett az Eger, így 3-1-es első negyedet zártunk.

Küzdöttünk és hajtottunk, de sajnos újabb gólokat kaptunk. Sikerült ellépnie ellenfelünknek és már 5-1 volt az állás. Próbáltunk kapaszkodni, jött is egy találat a negyed felénél. A félidőig még két gólt szerzett az Eger, így 7-2-vel fordultunk.

Sajnos nem tudtunk eredményesek lenni támadásban, a folytatásban is negyedenként csak 1-1 gólt szereztünk, ami kevésnek bizonyult. A harmadik negyedet 3-1-re, míg a negyediket 2-1-re vesztettük el, így a végeredmény 12-4.

A mérkőzés jegyzőkönyve.

Fotók
Videók

Ajánló

Háromnapos edzőtáboron vett részt nálunk a Partizan Belgrad két korosztályban. Péntektől vasárnapig négy edzőmérkőzést játszott 2004-es és 2005-ös csapatunk.
"Ellenfelek a vízben, barátok a parton" jelmondattal december 22-én a KSI és UVSE vízilabdázói között rendeztük az első ünnepi vizes vetélkedőt.
Egy szokványos bajnoki meccs, vagy mégsem???
A Ferencváros által rendezett felkészülési kupát a 2004-es korosztályban az egyesületünk nyerte.
Három korosztály három győzelem a vasárnapi BENU fiú bajnokságokban az Eger ellen.