Elsöprő siker a serdülő OB-n

Ökölvívás 2018.10.28.
Kiemelkedő teljesítményt mutatva három bajnokin cím mellett, egy ezüst, egy bronz és egy ötödik helyezéssel zárta a serdülő országos bajnokságot a KSI-SE csapata.

Szobati napon (10.27.) zárult a 2018-as serdülő országos bajnokság.  KSI-SE ökölvívó csapata hat fővel vett részt a megmérettetésen ahol három bajnoki cím mellett, egy ezüst, egy bronz és egy ötödik helyezéssel zártak a versenyzőink. 35,5 kgos sulycsoportban Sallai Balázs élete első országos bajnokságán harmadik helyen végzett. Kovács Kruzitóa 43 kilógrammos sulycsoportrban remek ökölvívást mutatva, idei serdülő Európa Bajnokság bronzérmes ökölvvívóját megszorítva, sajnos vereséget szenvedett, így ötödik helyen végzett. Dömény Martin három mérkőzést vívott meg ahol nem talállt legyőzőre, így megérdemelten lett az 56 kg bajnoka. Balogh József szintén 3 mérkőzést vívott a serdülő 68 kgosok között sajnos szintén EB bronz érmes versenyző jutott neki a fináléban ahol a fizikális képességek az ellenfél javára döntöttek, de József még jövőre is serdülő így ez az ezüst érem mindenképp biztató a jövőre nézve. Testvére Balogh Rinaldó egy súlycsoporttal feljebb 72 kilógramban a döntőben magabiztosan egyhangú pontozással zsebelte be a Magyar bajnoki címet. Balogh Péter a supernehézsúlyúak között napról napra egyre jobb teljesítményt mutatva a döntőben pazar ökölvívassl ülhetett fel a +76 kilósok tronjára. Az elmúlt időszak egyik legsikeresebb országos bajnokágát tudhatjuk magunk mögött, ahol a gyerekek és az edzők áldozatos munkája meghozta gyümölcsét. Gratulálunk a versenyzőknek és a felkészítőiknek Urbán Ferenc, Treuer Gábor  és Törteli Ferenc.

Videók

Ajánló

Ksi-is sikerek az OB-én
Utolsó erőfelmérő a Felnőtt O.B. elött
Jövőhéten kezdődik a felnőtt országos bajnokág!
KSI-SE ökölvívó kihelyezet szakosztálya már a XX. XXI. XXIII. kerületiek számára is könnyen elérhető akik szeretnének az ökölvívással foglalkozni de a központi sporttelepünk nehezen elérhető!
Dunaújvárosban jártunk az év első versenyén.