Elsöprő sikerek a Budapest Bajnokságon

Ökölvívás 2018.05.14.
A Ksi Se versenyzői arattak a Budapest Bajnokságon, 23 fővel vettünk részt péntek, szombat, vasárnap zajlott megmérettetésen.Tartalmas, szakmailag rendkívül hasznos napokat tölthettünk a Budapest Bajnokságon, versenyzőink közül öten fölényes győzelmet arattak és arany éremmel térhettek haza, de a többiek is kíválóan szerepeltek és dobogós helyezéssel fejezték be a megmérettetést.

A Ksi Se versenyzői arattak a Budapest Bajnokságon, 23 fővel vettünk részt  péntek, szombat, vasárnap zajlott megmérettetésen.

Egy kis összesítés az idei Budapest Bajnokságról,

Tartalmas, szakmailag rendkívül hasznos napokat tölthettünk a Budapest Bajnokságon, versenyzőink közül öten fölényes győzelmet arattak és arany éremmel térhettek haza, de a többiek is kíválóan szerepeltek és dobogós helyezéssel fejezték be a megmérettetést.

Eberwein Mia, Dobos Rebeka, Halász Nóri, Varga Enrikó és Balogh Joci a dobogó legfelső fokára állhattak fel.

Török Lívia, Budai Vivien, Sallai Balázs, Pálinkás Dominik, Bódi Zsolt, Gálfi Roland és Oláh Csaba akik ezüst éremmel térhettek haza.

Berebora Gergely, Korom Krisztián és Anchelment Tícián harmadik helyezést értek el.

Mindenkinek szívből gratulálunk!

Köszönjük a felkészítést az edzőknek, Törteli Ferencnek, Treuer Gábornak és Urbán Ferencnek.

Videók

Ajánló

Ksi-is sikerek az OB-én
Utolsó erőfelmérő a Felnőtt O.B. elött
Jövőhéten kezdődik a felnőtt országos bajnokág!
KSI-SE ökölvívó kihelyezet szakosztálya már a XX. XXI. XXIII. kerületiek számára is könnyen elérhető akik szeretnének az ökölvívással foglalkozni de a központi sporttelepünk nehezen elérhető!
Dunaújvárosban jártunk az év első versenyén.