Énekes István Ökölvívó Emlékversenyre

Ökölvívás 2018.02.17.
Tegnapi, szombati nappal véget ért az idei Énekes István Ökölvívó Emlékversenyre. A Központi Sport és Ifjúsági Egyesület négy fővel vett részt a megmérettetésen.

Tegnapi, szombati nappal véget ért az idei Énekes István Ökölvívó Emlékverseny. A Központi Sport és Ifjúsági Egyesület négy fővel vett részt a megmérettetésen. A hölgyek között Sipos Hajnalka 57kgban harmadik helyen zárta a viadalt. Férfiak között Endrődi Andràs 60 kg-ban, valamint Olah Csaba, aki a pesterzsébeti kihelyezett tagozatunk tagja +91kgban harcolta ki a bronz érmet. Kiss Dàniel nehézsúlyúak között verekedte ki a döntőbe jutást, ahol most sajnos nem az ő kezét emeltek fel. Ezzel a remek teljesítménnel minden indulunk dobogós helyen zárt. Hatalmas gratuláció a srácoknak és felkeszîtőiknek Urbàn Ferenc, Treuer Gábor, Veres Làszló és Törteli Ferencnek.

Fotók
Videók

Ajánló

Ksi-is sikerek az OB-én
Utolsó erőfelmérő a Felnőtt O.B. elött
Jövőhéten kezdődik a felnőtt országos bajnokág!
KSI-SE ökölvívó kihelyezet szakosztálya már a XX. XXI. XXIII. kerületiek számára is könnyen elérhető akik szeretnének az ökölvívással foglalkozni de a központi sporttelepünk nehezen elérhető!
Dunaújvárosban jártunk az év első versenyén.