ÉV VÉGI IDÉNYKEZDÉS NYÍREGYHÁZÁN

Sportlövészet 2017.11.27.
Szakosztályunk legjobb versenyzői hétvégén Nyíregyházán a 15 ország részvételével megrendezett Hungarian Open nemzetközi versenyen vettek részt.

Szakosztályunk legjobb versenyzői hétvégén Nyíregyházán a 15 ország részvételével megrendezett Hungarian Open nemzetközi versenyen vettek részt. A kétnapos viadal szombati versenynapján junior és felnőtt versenyt bonyolítottak le. A junior fiúk légpisztoly 60 lövéses versenyszámában Tamási Péter új egyéni csúccsal a harmadik helyen került döntőbe, ahol végül az ötödik helyen végzett. Hajdu L. Márk a mezőny egyik legfiatalabb versenyzőjeként kiváló teljesítménnyel éppen lemaradt a döntőről, így a 9. helyen végzett.

 

Junior lányaink közül hárman is döntőztek. Egri Viktória a második legjobb eredménnyel, az újonc Fábián Sára az ötödik, míg Forrási Boglárka a hatodik helyen kezdte meg a döntőt, ahol végül Viki a harmadik, Sára a negyedik, míg Bogi a nyolcadik helyen végzett.

 

Máthé Edit edzőnk, és egyben Európa bajnok versenyzőnk a futócéllövők női normál számában nagyszerűen küzdött, végül 6:4 arányban győzedelmeskedett a bronzmeccsen ukrán ellenfelével szemben.

Női légpisztolyos versenyzőink közül ketten döntőztek. Mihalkó Nikoletta egy éves kényszerszünet után harmadik helyen került döntőbe, ahol az ötödik helyen végzett. Nemes Adrienn új pisztolyával először versenyzett, és bár szolid eredményt lőtt vele, de döntőzni tudott, ahol végül a negyedik helyen végzett.

A verseny második napján csak felnőtt kategóriában rendeztek versenyt. Ezen a napon két versenyzőnk döntőzött. Egri Viktória az ötödik, Nemes Adrienn a hatodik helyen döntőzött, végül Adri a hetedik, Viki a nyolcadik helyen végzett. Három junior - Gulyás Claudia, Forrási Boglárka, Kókai Réka -, és egy ifi korú versenyzőnk - Fábián Sára - lemaradt ugyan a női döntőről, de jó eredményeket lőttek, ami biztató a két hét múlva kezdődő EB válogatás szempontjából.

Fotók
Videók

Ajánló

Kókai Réka 202,4 körrel megnyerte a nyitrai Olimpiai Reménységek versenyét. Az eredménye új országos csúcs és a jelenlegi világcsúcsnál is jobb!
A megnyerhető 8 aranyéremből 7 a KSI-hez került a sportlövő serdülő OB-n.
Magyarország legtöbb utánpótláskorú lövőjét megmozgató versenysorozat döntőjét rendezte meg a KSI sportlövő szakosztálya.
Egri Viktória ezüstérmet szerzett a Belgrád Grand Prix-n.
A márciusi Európa-bajnokságon reményeink szerint számos KSI-s sportlövővel szerepelünk!