Fantasztikusan kezdtük az idei OB-t.

Sportlövészet 2018.04.04.
Az OB első napján:

Először pisztolyos lányaink álltak lőállásba. Egri Viki hatalmas fölénnyel nyerte az alapversenyt, az 575 körös teljesítmény felnőtt nemzetközi szinten is kiváló. Az eredmény egy körös egyéni csúcs. Az alapversenyben második Fábián Sára - aki még ifjúsági korú - 11 körös egyéni csúcsot lőtt, eredménye junior nemzetközi szinten is kiváló. A nyolcfős döntőbe 5 KSI-s került, és a 9. és 10. helyen is KSI-s végzett a 46 fős mezőnyben. Lányaink fejlődését mutatja, hogy 11 versenyzőnkből 5-en lőttek egyéni csúcsot.

A döntőben végül Fábián Sára szerezte meg a győzelmet Egri Viki előtt. A legjobb 6 lövő között öt KSI-s volt. A csapatversenyben az Egri Viki, Fábián Sára, Komáromi Panni összeállítású csapat hatalmas országos csúccsal végzett az élen, megelőzve a KSI B csapatát (Forrási, Kókai, Gulyás C.).

Junior fiaink a megszokottnál kicsit gyengébben lőttek. Egyéniben a tavalyi győztes Tamási Péter az ötödik, míg a Tamási, Hegedűs, Hajdu összeállítású csapatunk a harmadik helyen végzett.

Eredmények:

Videók

Ajánló

Kókai Réka 202,4 körrel megnyerte a nyitrai Olimpiai Reménységek versenyét. Az eredménye új országos csúcs és a jelenlegi világcsúcsnál is jobb!
A megnyerhető 8 aranyéremből 7 a KSI-hez került a sportlövő serdülő OB-n.
Magyarország legtöbb utánpótláskorú lövőjét megmozgató versenysorozat döntőjét rendezte meg a KSI sportlövő szakosztálya.
Egri Viktória ezüstérmet szerzett a Belgrád Grand Prix-n.
A márciusi Európa-bajnokságon reményeink szerint számos KSI-s sportlövővel szerepelünk!