Felkészülés kairóban

Vízilabda 2018.10.07.
Ifjúsági csapatunk Kairóban készült a bajnokságra a 26. Heliopolis kupán. Csapatunk felnőtt csapatok között a harmadik helyen végzett.

Már 26. alkalommal rendezték meg Kairóban a Heliopolis kupát. Már ezelött is többször részt vettünk ezen az egyiptomi kupán, ahova minden évben több magyar egyesületet is meghívnak.

Idén még egy magyar csapat a Pécs vett részt a kupán, emellett a Grúz válogatott, Szerbiából a Radnički Kragujevac és természetesen a helyi csapat a Heliopolis, akik két csapattal indultak.

Hasznos túra volt, ahol sok jó mérkőzést tudtunk játszani nemzetközi ellenfelek ellen, végül a harmadik helyen végeztünk.

A mérkőzések mellett volt idő egy kis városnézésre is. A kirándulás Gizában volt, ahol a megnéztük a piramisokat és a szfinxet is.

Videók

Ajánló

Háromnapos edzőtáboron vett részt nálunk a Partizan Belgrad két korosztályban. Péntektől vasárnapig négy edzőmérkőzést játszott 2004-es és 2005-ös csapatunk.
"Ellenfelek a vízben, barátok a parton" jelmondattal december 22-én a KSI és UVSE vízilabdázói között rendeztük az első ünnepi vizes vetélkedőt.
Egy szokványos bajnoki meccs, vagy mégsem???
A Ferencváros által rendezett felkészülési kupát a 2004-es korosztályban az egyesületünk nyerte.
Három korosztály három győzelem a vasárnapi BENU fiú bajnokságokban az Eger ellen.