Győzedelmes hétvége

Asztalitenisz 2018.03.25.
A négy versenyszámból három aranyérmet nyertek a KSI-sek és egy szépen csillogó ezüstérmet.

Pénteken vette kezdetét a 2018-as Magyar Országos Csapatbajnokság.  A fiúknál három csapat képviseltette magát a KSI színeiben és a selejtező csoport mérkőzések után mindannyian bejutottak a legjobb 16 közé. A nyolc közé jutás már csak az első két csapatnak sikerült . A KSI C csapata (Stefán Ábel,Klampár Tibor,Fehér Márton) a XIII. helyet szerezte meg.

A KSI B csapata ( Heller Bence,Vörös Balázs,Fodor Csaba) a VII.helyen végzett.

A KSI A csapata viszont a döntőig menetelt ahol a Tiszaújváros SC csapatát 3-1-re győzték le és ezzel MAGYAR BAJNOKI CÍMET szereztek.

A csapat tagjai: Straubinger Balázs, Csaba Áron, Török Seiya.

Straubinger Balázsnak a duplázás is összejött a hétvégén ugyanis 2018-ban az Újonc MOATSZ kupát ő vihette haza.

A lányok versenyszámait "hazai pályán"rendezték meg,mivel a KSI csarnoka adott otthont a 2018-as MOATSZ kupának is,így Letanóczki Dalma kihasználva az otthoni pálya előnyeit aranyéremmel térhetett haza.

A csapat küzdelmek során a döntőig játszmát sem veszítve meneteltek a KSI-s lányok, majd a fináléban a Statisztika első csapatával játszottak ahol sajnos 1-3 arányban vereséget szenvedtek. Így az ő nyakukba került a MAGYAR BAJNOKI ezüstérem.

A csapat tagjai: Letanóczki Dalma, Trungel Mirella, Benczik Dóra.

Gratulálunk minden versenyzőnknek és felkészítő edzőiknek.

 

Videók

Ajánló

A november 18-20 között megrendezett utánpótlás tornán öt ország 30 reménysége szerepelt, a mieink cseh,szlovák,lengyel és osztrák ellenfelekkel mérhették össze tudásukat. A KSI asztalitenisz szakosztályából Huzsvár Erik képviselt minket.
Az Országos ranglista legjobb 12 játékosa körmérkőzéses versenye. Egyesületünket ketten képviselték Terék Norbert és Huzsvár Erik.
Az újonc korosztály egyik legrangosabb európai viadalával kezdődött meg pénteken a 2017-es,hazai asztalitenisz-versenyév az angyalföldi Láng-sportcentrumban. Csapatban és egyéniben ( U11 U13) mérhették össze tudásukat a versenyzők.
Magyarország A csapata ( Huzsvár Erik KSI,Balogh Bence Fastron Tolna) ezüstérmet szerzett a Hungarian Mini Cadet Openen.