Győzelem a Budapest Serdülő Bajnokságban

Vízilabda 2018.10.07.
A Vízilovakkal játszott serdülő csapatunk, ahol 22-4-es győzelmet arattunk. Már az első negyedben 5-1-es vezetést szereztünk és végig növeltük előnyünk.

Jól kezdtünk és jöttek a góljaink. Jó centerjátékkal egy emberelőnyből szerzett gól után négyszer is eredményesek voltak centereink, így 5-0-ás vezetést szereztünk. A negyed végén még szépíteni tudott ellenfelünk.

A legjobban sikerült negyedünk a második volt, ahol szinte minden támadásunkat gólra váltottuk. A 7-0-ás második negyeddel a mérkőzés felénél már 12-1-re vezettünk.

A mérkőzés második fele is hasonlóan telt. A harmadik negyedet újra 5-1-re nyertük meg, az utolsóban meg egy két figyelmetlenségből két gólt is kaptunk, de 5-öt sikerült szereznünk, amivel végül 22-4-re nyertük meg a mérkőzést.

A csapat edzője Keszthelyi Tibor a mérkőzésről:
"Szombaton megkezdtük a budapesti serdülő bajnokságot is. Sajnos ellenfelünk csak tartalékosan tudott megjelenni, így nem sok dolgot tudtunk gyakorolni. Kevés hibával játszottunk, sok gólt szereztünk, de a helyzetek kihasználásában még van mit javítani."

A mérkőzés jegyzőkönyve.

Fotók
Videók

Ajánló

Háromnapos edzőtáboron vett részt nálunk a Partizan Belgrad két korosztályban. Péntektől vasárnapig négy edzőmérkőzést játszott 2004-es és 2005-ös csapatunk.
"Ellenfelek a vízben, barátok a parton" jelmondattal december 22-én a KSI és UVSE vízilabdázói között rendeztük az első ünnepi vizes vetélkedőt.
Egy szokványos bajnoki meccs, vagy mégsem???
A Ferencváros által rendezett felkészülési kupát a 2004-es korosztályban az egyesületünk nyerte.
Három korosztály három győzelem a vasárnapi BENU fiú bajnokságokban az Eger ellen.