Győzelem az Újonc TOP24ről

Asztalitenisz 2017.12.03.
Huzsvár Erik lett a TOP24 bajnoka. Trungel Mirella nagy meglepetésre az 5.helyen végzett.

Két napig küzdöttek egymással a Marczibányi téren az újonc lányok és fiúk. A szakosztályunkat négy fiatalunk képviselte: Benczik Dóra(U11) Trungel Mirella (U12) Csaba Áron (U12) Straubinger Balázs(U12) Huzsvár Erik(U13).

Szombaton a csoport mérkőzések kerültek megrendezésre ahonnan a csoport első két helyezettje az első nyolcba került a második kettő a 9-16.ig a harmadik kettő helyezett a 17-24. helyig küzdöttek egymással.

Erik magabiztosan zsebelte be szombaton mind a hét mérkőzését majd vasárnap sem talált legyőzőre és ezzel ő lett a 2017.évi Újonc TOP24 bajnoka.

Trungel Mirella aki a jelenlegi ranglistán a 15.helyet foglalja el mindenki nagy meglepetésére sikerült az első nyolc közé jutnia ahol három mérkőzést is sikerült nyernie így az 5.helyet tudta megszerezni fantasztikus játékkal.

Straubinger Balázs és Csaba Áron is betegséggel küzdöttek azonban a hétvégén mégis asztalhoz álltak ahol nagyokat küzdve Balázs a 7.helyet Áron pedig a 21.helyet szerezte meg.

Benczik Dóra tartalékként jött el szombaton azonban kapott játék lehetőségét és értékes győzelmeket gyűjtött be magának ezzel megszerezte a 20.helyet.

Gratulálunk minden versenyzőnek!

Fotók
Videók

Ajánló

A november 18-20 között megrendezett utánpótlás tornán öt ország 30 reménysége szerepelt, a mieink cseh,szlovák,lengyel és osztrák ellenfelekkel mérhették össze tudásukat. A KSI asztalitenisz szakosztályából Huzsvár Erik képviselt minket.
Az Országos ranglista legjobb 12 játékosa körmérkőzéses versenye. Egyesületünket ketten képviselték Terék Norbert és Huzsvár Erik.
Az újonc korosztály egyik legrangosabb európai viadalával kezdődött meg pénteken a 2017-es,hazai asztalitenisz-versenyév az angyalföldi Láng-sportcentrumban. Csapatban és egyéniben ( U11 U13) mérhették össze tudásukat a versenyzők.
Magyarország A csapata ( Huzsvár Erik KSI,Balogh Bence Fastron Tolna) ezüstérmet szerzett a Hungarian Mini Cadet Openen.