HaBaWaBa tornán a KSI

Központ 2018.06.20.
HaBaWaBa tornán a KSI

Az idén már 11. alkalommal megrendezett HaBaWaBa tornán vesznek részt ífjú pólósaink! Az év legjelentősebb utánpótlás vízilabda eseményén, a világ minden tájáról érkeznek 6 és 11 év közötti gyermekek a HaBaWaBa Nemzetközi Fesztiválra. A 2018 óta, a fiatal sportolók, edzők, családok és szurkolók részvételével zajló eseményen több ezer ember gyülik össze az olaszországi Lignano Sabbiadoro sportfaluban 1 héten keresztül. Ez a rendezvény nem csak a sportról szól, hanem a különböző kontinensek, országok tallálkozásáról is egy sportrendezvény formájában, ahol a sikeres szereplésen kívül a barátság és a szórakozás is előtérbe kerül egy ilyen nagyszerű helyszínen.

A Waterpolo Development által szervezett rendezvény fő támogatója a FINA és a LEN, amelyen az U9 és U11 csapatok vesznek részt.

A KSI-s fiatalok eddig veretlenűl haladnak a tornagyőzelem felé!

HAJRÁ KSI!

 

 

Fotók
Videók

Ajánló

Az eddigi alelnök Zsoldos Péter személyében új elnöke van a Központi Sport- és Ifjúsági SE-nek (KSI). Az egykori vízilabdázó a zuglói sportiskolásokat negyed évszázadig vezető Hazsik Endrét váltja az elnöki székben. Alelnök lett a Mike-Vasbányai kenupáros edzője, Oláh Tamás.
Rio-i olimpikonjainkat köszöntöttük egy kellemes és finom ebéddel a Kuha tanyán!
Elkészült a KSI SE rövidített promóciós filmje! Mindenki szánjon rá 10 másodpercet
Decemberben az M4 és a Sport1 csatornáin 1 hónapon keresztül
Szombaton tartottuk a már hagyományosnak mondható díjkiosztó gálánkat.