Harmadik helyen a Serdülő csapat

Vízilabda 2017.06.11.
A hétvégén került megrendezésre a BENU Fiú Serdülő Final Four, ahol az elődöntőben a Vasas elleni vereség, majd ma a Debrecen ellen aratott győzelem után a harmadik helyen végzett csapatunk.

Sajnos a tavalyi címet nem sikerült megvédenünk, de a dobogón így is fent vagyunk. A Vasas ellen az elődöntőben végig szoros mérkőzésen az utolsó percekben dőlt el, hogy ki jut a döntőbe. A mérkőzés folyamán 6-3-ra is vezettünk a harmadik negyedben. A negyedik negyedre visszahozta a mérkőzést a Vasas és 7-6-al indult az utolsó játékrész. Újra góllal kezdtünk és 8-6-os vezetést szereztünk, de ez nem volt elég. A negyedben már nem sikerült gólt szereznünk, így a Vasas fordítani tudott és 9-8-as győzelmével a döntőbe jutott.

http://ksipolo.com/index.php/csapatok/serdulo-csapat/162-harmadik-helyert-jatszhatunk

Mi a harmadik helyért játszhattunk a Debrecen ellen, ahol az elejétől kezdve máshogy alakult a mérkőzés, mint a tegnapi. Már az első negyedben 6-3-as vezetést szereztünk és ezt meg is tartottuk, sőt még növeltük is előnyünk. A nagyszünetre már 10-5-re vezettünk, ezzel már közel voltunk a győzelemhez. A harmadik negyedben még eggyel növelni tudtuk a különbséget és hatgólos előnnyel mentünk az utolsó negyedre.

A végjátékban szinte végig váltakozva szereztek gólt a csapatok, így a végére 4-4-es utolsó negyeddel a különbség nem változott. A végeredmény 17-11 a javunkra, amivel a harmadik helyet harcoltuk ki magunknak a bajnokságban. Csapatunk egyik kiválósága Bóbis Botond a mérkőzésen 7 gólt is szerzett, ezzel a mérkőzés legeredményesebbje lett.

http://ksipolo.com/index.php/csapatok/serdulo-csapat/164-harmadikok-a-serdulok

Fotók
Videók

Ajánló

Háromnapos edzőtáboron vett részt nálunk a Partizan Belgrad két korosztályban. Péntektől vasárnapig négy edzőmérkőzést játszott 2004-es és 2005-ös csapatunk.
"Ellenfelek a vízben, barátok a parton" jelmondattal december 22-én a KSI és UVSE vízilabdázói között rendeztük az első ünnepi vizes vetélkedőt.
Egy szokványos bajnoki meccs, vagy mégsem???
A Ferencváros által rendezett felkészülési kupát a 2004-es korosztályban az egyesületünk nyerte.
Három korosztály három győzelem a vasárnapi BENU fiú bajnokságokban az Eger ellen.