Egri Viki megtalálta az összhangot új pisztolyával

Sportlövészet 2017.04.24.
Sűrű és eredményes hétvégét zártak sportlövőink. Pénteken a legfiatalabb titánok álltak lőállásba Komáromban, a Juniorok második válogató versenyüket lőtték a Vb-n való indulás jogáért.

Pénteken a legfiatalabb titánok álltak lőállásba Komáromban az Általános és Középiskolások Országos Bajnokságán A 14 éves Hajdu L. Márk hatalmas fölénnyel nyert az általános iskolások között.

Az UTE Budapest Kupán a kezdő fiataljaink próbálták megtalálni a tízes közepét. A legkisebbek között Varga Filip győzött, az ifiknél Fábián Sára ezüstérmes, Gulyás Michelle és Csengel Bence bronzérmes lett.

A juniorok második válogató versenyüket lőtték a Vb-n való indulás jogáért. Egri Viki mindkét versenyszámát megnyerte nagyszerű eredményekkel. Sportpisztollyal 582 kört lőtt, ami új egyéni csúcs. Légpisztollyal elért 386 körös teljesítménye pedig az eddigi legjobbja új pisztolyával. 

Forrási Bogi sportpisztollyal, Nagy Máté és Balog Vázsony pedig légpisztollyal állnak kijutó helyen a harmadik válogató előtt.

https-www-hunshooting-hu-versenykiirasok-eredmenyjegyzekek

Fotók
Videók

Ajánló

Kókai Réka 202,4 körrel megnyerte a nyitrai Olimpiai Reménységek versenyét. Az eredménye új országos csúcs és a jelenlegi világcsúcsnál is jobb!
A megnyerhető 8 aranyéremből 7 a KSI-hez került a sportlövő serdülő OB-n.
Magyarország legtöbb utánpótláskorú lövőjét megmozgató versenysorozat döntőjét rendezte meg a KSI sportlövő szakosztálya.
Egri Viktória ezüstérmet szerzett a Belgrád Grand Prix-n.
A márciusi Európa-bajnokságon reményeink szerint számos KSI-s sportlövővel szerepelünk!