Huzsvár Erik EB bronz érmes

Asztalitenisz 2017.08.02.
AZ EGYIK LEGFAIATALABB TEHETSÉGÜNK, AZ ASZTALITENISZEZŐ HUZSVÁR ERIK SERDÜLŐ EURÓPA-BAJNOKSÁGON SZEREPELT! A FIATAL VERSENYZŐ CSAPATBAN BRONZÉRMET SZERZETT NAGYSZERŰ TELJESÍTMÉNNYEL

A magyar együttes bronzérmet szerzett a serdülő fiúk csapatversenyében a portugáliai Guimaraesben zajló utánpótlás asztalitenisz Európa-bajnokságon.

A csapatot András Csaba, Both Olivér, Huzsvár Erik és Ócsai Máté alkotta.

Fotók
Videók

Ajánló

A november 18-20 között megrendezett utánpótlás tornán öt ország 30 reménysége szerepelt, a mieink cseh,szlovák,lengyel és osztrák ellenfelekkel mérhették össze tudásukat. A KSI asztalitenisz szakosztályából Huzsvár Erik képviselt minket.
Az Országos ranglista legjobb 12 játékosa körmérkőzéses versenye. Egyesületünket ketten képviselték Terék Norbert és Huzsvár Erik.
Az újonc korosztály egyik legrangosabb európai viadalával kezdődött meg pénteken a 2017-es,hazai asztalitenisz-versenyév az angyalföldi Láng-sportcentrumban. Csapatban és egyéniben ( U11 U13) mérhették össze tudásukat a versenyzők.
Magyarország A csapata ( Huzsvár Erik KSI,Balogh Bence Fastron Tolna) ezüstérmet szerzett a Hungarian Mini Cadet Openen.