I. KSI kupa

Karate 2018.02.18.
Hétvégén immáron a KSI égisze alatt került megrendezésre egyesületünk háziversenye, a KSI kupa.

Február 18-án, vasárnap első alkalommal került megrendezésre egyesületünk idei háziversenye, a KSI kupa. A megközelítőleg 100 versenyzőt felvonultató esemény remek hangulatban telt. Az új név új helyszínnel is járt, egy szuper kis csarnokkal, ahol a lelátón bőven volt helye a szülőknek, hozzátartozóknak és érdeklődőknek. Ezúton is köszönjük a termet a KSI Asztalitenisz Szakosztályának.

A verseny célja, hogy a legkisebb, kezdő, kezdő versenyző és nem versenyző tanítványaink is megmérettethessék magukat egymással, ezzel is belekostólva a versenyzés ízébe. Ehhez négy versenyszámban mérhették össze tudásukat karatékáink: szivacskumitében, katában, rendes kumitében és családi katában, ahol a testvérek egymás mellett, együtt mutathatták be formagyakorlataikat, figyelve az összhangra.

 

Az első kategóriákat egy rövid megnyitó, valamint a tavalyi Magyar Bajnokság csapat kata kategóriájának első helyezett lányaink bemutatója követett, melyet idén először tombolahúzással fűszereztünk meg. Az első díjat, mely egy komplett védőfelszerelés volt a Dobó-Nagy család, míg a második díjat, egy karateruhát a Fodor család vihette haza. Már csak a fődíjunk sorsolása volt hátra, amely egy ingyenes részvétel volt az idei nyári táborunkba. A szerencsés győztesünk Lotz Janka lett. Ezúton is gratulálunk mindhárom nyertesünknek.

 

A versenyen rengeteg fotó készült, melyet ide kattintva böngészhet át mindenki kedve szerint.

Remek küzdelmeket és új tehetségeket láthattunk vasárnap. Mindenki szuperül szerepelt, hatalmas pacsi az összes gyermeknek, szülőnek, segítőknek és bíróknak, akik nekünk adták a vasárnapjukat.

 

#HajráKSI

Fotók
Videók

Ajánló

Bemutatkozott a Karate szakosztály az M4 Sport korosztályos magazinjában
A barátságos kis nemzetközi verseny hasznos erőpróba volt az újonnan alakult KSI Karate Szakosztály versenyzőinek a Magyar Bajnokság előtt. A verseny biztató eredményekkel zárult: A nap végén a KSI vihette haza a legeredményesebb csapatnak járó trófeát.
Nagy Botond képviseli formagyakorlatban Magyarországot az 52. Felnőtt WKF Európa Bajnokságon.
Nagy Botond a Törökországban megrendezésre kerülő WKF Karate Európa Bajnokságon nagyszerű szerepléssel a bronzéremért küzdhet szombaton.
Nagy Botond az előkelő ötödik helyet szerezte meg a törökországi Európa Bajnokságon