Jó eredmények az első EB válogatón

Sportlövészet 2017.01.08.
A márciusi Európa-bajnokságon reményeink szerint számos KSI-s sportlövővel szerepelünk!

A hétvégén rendezték meg Százhalombattán a VIII. Shooting Opent, amely egyben az első EB válogató is volt. Az erősen idény eleji alaperedmények ellenére a válogató szempontjából jól állunk, hiszen Nemes Adrienn a női pisztolyban, Nagy Máté a junior fiú pisztolyban, míg Nagy László (holtversenyben) a férfi pisztolyban áll az első helyen a következő válogató előtt. A junior lányoknál Egri Viktória a második, Forrási Boglárka a harmadik helyen áll. Tamási Péter a junior fiúknál szintén a harmadik helyről folytatja a küzdelmeket. A döntőkben nem sikerült nyernünk, de ott is több dobogós helyet szereztünk: Forrási Boglárka a junior lány, Hegedűs András a junior fiú, Nagy László a férfi döntőben lett ezüstérmes, míg Egri Viktória harmadik lett a junior lány döntőben. 

A serdülő korosztályban Varga Filip és Fazekas Milla győzött, Gulyás Richard ezüstérmet szerzett. Az ifiknél Kovács Tamara, és Csengel Bence lett második.

Fotók
Videók

Ajánló

Kókai Réka 202,4 körrel megnyerte a nyitrai Olimpiai Reménységek versenyét. Az eredménye új országos csúcs és a jelenlegi világcsúcsnál is jobb!
A megnyerhető 8 aranyéremből 7 a KSI-hez került a sportlövő serdülő OB-n.
Magyarország legtöbb utánpótláskorú lövőjét megmozgató versenysorozat döntőjét rendezte meg a KSI sportlövő szakosztálya.
Egri Viktória ezüstérmet szerzett a Belgrád Grand Prix-n.
A márciusi Európa-bajnokságon reményeink szerint számos KSI-s sportlövővel szerepelünk!