Junior VK Suhl - a KSI-s lányok alkotta magyar csapat bronzérmet szerzett, Egri Viki második

Sportlövészet 2018.06.28.
Mai nappal befejeztük szereplésünket a suhli junior VK-n, ami a világ legnagyobb és legrangosabb junior korosztályú versenye. Összesen 750 induló volt. A KSI-t három lányunk képviselte: Egri Viki, Fábián Sára és Komáromi Panni.

Sára és Panna újoncként álltak lőállásba a sportpisztolyos versenyszámban, ahol Egri Viki a több mint 70 induló közül a 11. helyet szerezte meg. Nem örültünk az eredménynek, mert a pontlövő rész gyengén sikerült, amikor is a 24. helyen állt. Egy jobb gyorslövészettel hozta fel magát a 11. helyre. Komáromi Panni egyéni csúcsot lőtt. 

Következett a légpisztolyos versenyszám. Viki 571 körrel harmadikként jutott döntőbe, több mint 100 induló közül. Egy rossz lövés után végül a hatodik helyen zárt. Panni 561 körös teljesítménye dicséretes. 

Ma Egri Viki reggel légpisztollyal mix csapatversenyt lőtt, ahol a 380 körös teljesítménye döntőt ért volna, de fiú párja sajnos gyengébben teljesített.

Délután lányaink egy újonnan kiírt versenyszámban, a standard pisztolyban mutatták meg tudásukat. Egri Viki rutinos versenyzőként végzett a második helyen, és meglepetésre csapatunk az oroszokat megelőzve a dobogó harmadik fokára állhatott. 

Videók

Ajánló

Kókai Réka 202,4 körrel megnyerte a nyitrai Olimpiai Reménységek versenyét. Az eredménye új országos csúcs és a jelenlegi világcsúcsnál is jobb!
A megnyerhető 8 aranyéremből 7 a KSI-hez került a sportlövő serdülő OB-n.
Magyarország legtöbb utánpótláskorú lövőjét megmozgató versenysorozat döntőjét rendezte meg a KSI sportlövő szakosztálya.
Egri Viktória ezüstérmet szerzett a Belgrád Grand Prix-n.
A márciusi Európa-bajnokságon reményeink szerint számos KSI-s sportlövővel szerepelünk!