Kajak-kenu Jubileumi ünnepség

Kajak-kenu 2017.12.14.
A Kajak-kenu Szövetség évzáró ünnepségén vettek részt a jelenlegi és volt KSI-s versenyzőink, edzőink.

A Magyar Kajak-kenu Szövetség hagyományos évzáró ünnepségén vehettek részt szakosztályunk tagjai. Idén azok voltak hivatalosak, akik 2017-ben, vagy az azt megelőző '7-re végződő években vettek részt világversenyen és tértek haza dobogós helyezéssel.

Aktív versenyzőink és edzőink mellett részt vett az ünnepségen a 2007-es Maraton Világbajnokságon K-2-ben 2. helyezett Faldum Bereniké, valamint egyik jelenlegi edzőnk, Barócsi Andrea is, aki az 1997-es Világbajnokságon K-4 500 m-en 2., az Európa-bajnokságon K-2 1000 m-en 2. lett.

Az "Év Felfedezettje" díjban részesült Biben Karina, aki az idei évben az ifjúsági Európa-bajnokságról és az ifjúsági síkvízi Világbajnokságról is két aranyéremmél térhetett haza.

Ezúton is gratulálunk mindenkinek az idei nagyszerű eredménekhez!

Fotók
Videók

Ajánló

A MOB és a Szentkirályi által májusban elindított Szentkirályi Tehetségprom egyik díjnyertese Gazsó Alida Dóra KSI SE 16 éves világbajnok kajakosa!!
Egy rövid olimpiai értékelés a Mike Róbert, Vasbányai Henrik párostól és edzőjüktől Oláh Tamástól!
Hétvégén megrendezték a már hagyományosnak számító Nagy Hideg-Hegy futást a kajak-kenusok részére.
Gazsó Dóra Alida, sokaknak csak Dorka, aki az idei évben kétszer is felállhatott a Minszkben megrendezésre kerülő ifjúsági Világbajnokság dobogójának a legfelső fokára. Nemrégiben nagy örömünkre bekerült a szentkirályi tehetségprogramba.
Kajakos gyermekeink màr több, mint egy hònapja elkeztèk a tèli felkèszülèst.