KSI bronzérem a 2016. évi Serdülő TOP12 bajnokságon

Asztalitenisz 2016.12.03.
Az Országos ranglista legjobb 12 játékosa körmérkőzéses versenye. Egyesületünket ketten képviselték Terék Norbert és Huzsvár Erik.

Az év utolsó serdülő korosztályú versenyét Nyírbátorban rendezték meg ahol két napon át tartottak a küzdelmek.

A bronzérem Terék Norbert nevéhez fűződik aki 11 mérkőzéséből 8-at tudott megnyerni. A még újonc korú és jövőre is ebben a korosztályban játszó Huzsvár Erik nagyon szépen helyt állt a nála 2-3 évvel idősebbek között ahol 11 mérkőzéséből 6-ot tudott megnyerni.

Fotók
Videók

Ajánló

A november 18-20 között megrendezett utánpótlás tornán öt ország 30 reménysége szerepelt, a mieink cseh,szlovák,lengyel és osztrák ellenfelekkel mérhették össze tudásukat. A KSI asztalitenisz szakosztályából Huzsvár Erik képviselt minket.
Az Országos ranglista legjobb 12 játékosa körmérkőzéses versenye. Egyesületünket ketten képviselték Terék Norbert és Huzsvár Erik.
Az újonc korosztály egyik legrangosabb európai viadalával kezdődött meg pénteken a 2017-es,hazai asztalitenisz-versenyév az angyalföldi Láng-sportcentrumban. Csapatban és egyéniben ( U11 U13) mérhették össze tudásukat a versenyzők.
Magyarország A csapata ( Huzsvár Erik KSI,Balogh Bence Fastron Tolna) ezüstérmet szerzett a Hungarian Mini Cadet Openen.