KSI STIGA KUPA

Asztalitenisz 2017.08.19.
A hétvégén került megrendezésre az első KSI STIGA KUPA ahol az U12 korosztályban mérhették össze tudásukat a gyerekek.

Szombaton került megrendezésre a KSI STIGA KUPA ahol játékosaink hazai pályán mérkőzhettek meg a különböző városból érkező versenyzőkkel. Zsoldos Péter szakosztáyunk elnöke nyitotta meg a versenyt és szólt a versenyzőkhőz majd kezdetét vették a mérkőzések. Szakosztályunkból 10 versenyző állt asztalhoz Straubinger Balázs,Vörös Balázs,Csaba Áron,Török Seiya,Heller Bence,Stefán Ábel,Klampár Tibor,Benczik Dóra,Kovács Ágnes és Trungel Mirella.

A legjobb helyezést Straubinger Balázsnak sikerült elérnie aki egészen a döntőig menetelt ahol végül alul maradt páros partnerével Molnár Leventével szemben 2:3-ra így az ezüst érmet sikerült haza hoznia. Vörös Balázs IV., Csaba Áron V.   Török Seiya VI.helyet szerezte meg.

A lányoknál a Dunakeszis Volentics Anna vehette át a győztesnek járó kupát. Benczik Dóra IX. Kovács Ágnes X és Trungel Mirella XI. helyet szerezték meg.

Fotók
Videók

Ajánló

A november 18-20 között megrendezett utánpótlás tornán öt ország 30 reménysége szerepelt, a mieink cseh,szlovák,lengyel és osztrák ellenfelekkel mérhették össze tudásukat. A KSI asztalitenisz szakosztályából Huzsvár Erik képviselt minket.
Az Országos ranglista legjobb 12 játékosa körmérkőzéses versenye. Egyesületünket ketten képviselték Terék Norbert és Huzsvár Erik.
Az újonc korosztály egyik legrangosabb európai viadalával kezdődött meg pénteken a 2017-es,hazai asztalitenisz-versenyév az angyalföldi Láng-sportcentrumban. Csapatban és egyéniben ( U11 U13) mérhették össze tudásukat a versenyzők.
Magyarország A csapata ( Huzsvár Erik KSI,Balogh Bence Fastron Tolna) ezüstérmet szerzett a Hungarian Mini Cadet Openen.