Lakatos Tamás bomba sikere a Vb-n

Asztalitenisz 2017.06.02.
A 21 éves magyar KSI nevelésű játékos óriási bravúrt vitt véghez csütörtökön a düsseldorfi Világbajnokságon.

Tomi a selejtezőből küzdötte fel magát a 128-as főtáblára. Az első fordulóban a kiemelt Vlasov G.(orosz) győzte le 4:2-re. A legjobb 32 közé jutásért a német Steger volt az ellenfele aki a világbajnokság 21.kiemeltje és a találkozó esélyese volt. Tomi azonban 4:2 bravúros győzelmet aratott.

 Lakatos Tomi (191) aki a magyar férfiak közül egyedüliként van még versenyben a vb-n – a szlovák Lubomir Pistejjel (156.) mérkőzik meg délután.

Az alábbi linken elérhető a mérkőzés:

https://tv.ittf.com/livestream/ittf-world-championships-table-4/783957

Fotók
Videók

Ajánló

A november 18-20 között megrendezett utánpótlás tornán öt ország 30 reménysége szerepelt, a mieink cseh,szlovák,lengyel és osztrák ellenfelekkel mérhették össze tudásukat. A KSI asztalitenisz szakosztályából Huzsvár Erik képviselt minket.
Az Országos ranglista legjobb 12 játékosa körmérkőzéses versenye. Egyesületünket ketten képviselték Terék Norbert és Huzsvár Erik.
Az újonc korosztály egyik legrangosabb európai viadalával kezdődött meg pénteken a 2017-es,hazai asztalitenisz-versenyév az angyalföldi Láng-sportcentrumban. Csapatban és egyéniben ( U11 U13) mérhették össze tudásukat a versenyzők.
Magyarország A csapata ( Huzsvár Erik KSI,Balogh Bence Fastron Tolna) ezüstérmet szerzett a Hungarian Mini Cadet Openen.