Mi lettünk az év legjobbjai

Kajak-kenu 2016.12.26.
A kajak-kenu szövetség megrendezte a már szokásosnak mondható évzáró gála vacsoráját, amelyen a legjobbaknak járó díjakat osztottak ki.

A Magyar Kajak-Kenu Szövetség a Várkert Bazárban megtartotta évzáró gálavacsoráját, amelyen átadták a 2016-os esztendő legjobb versenyzőinek és edzőinek járó díjakat. 

  Elismerésben részesült a KSI SE kíváló  versenyzöje, Varga Ádám, aki az idény legeredményesebb férfi utánpotláskorú versenyzője lett. Még egy kitüntetésben részesült egyesületünk az ifjúsági korosztályban , hiszen az Év edzője díjat Gintl Andrea nyerte el aki a 3szoros világbajnok Racskó Fruzsina trénere volt. Továbbá Gazsó Dorka (2szeres világbajnokunk) és több ifi és serdülő magyarbajnokunk edzője. 

Ezúton is Gratulálunk nekik!

Fotók
Videók

Ajánló

A MOB és a Szentkirályi által májusban elindított Szentkirályi Tehetségprom egyik díjnyertese Gazsó Alida Dóra KSI SE 16 éves világbajnok kajakosa!!
Egy rövid olimpiai értékelés a Mike Róbert, Vasbányai Henrik párostól és edzőjüktől Oláh Tamástól!
Hétvégén megrendezték a már hagyományosnak számító Nagy Hideg-Hegy futást a kajak-kenusok részére.
Gazsó Dóra Alida, sokaknak csak Dorka, aki az idei évben kétszer is felállhatott a Minszkben megrendezésre kerülő ifjúsági Világbajnokság dobogójának a legfelső fokára. Nemrégiben nagy örömünkre bekerült a szentkirályi tehetségprogramba.
Kajakos gyermekeink màr több, mint egy hònapja elkeztèk a tèli felkèszülèst.