Nagy Botond 7. helyen végzett az Egyetemista Világbajnokságon

Karate 2018.07.18.
Július 19-22 között került megrendezésre az idei Egyetemista Világbajnokság, melynek helyszíne Kobe városa, Japánban. Egyesületünket Nagy Botond képviseli, nem is akárhogyan.

Botond a holland Deijl Wouter ellen indította a versenyt, és egy nagyszerű 5:0-ás arányú győzelemmel tovább is jutott a következő körbe, ahol viszont sajnos az iráni Abolfazl ellen 4:1 arányban alulmaradt. Ám itt még nem volt vége a versenynek, mivel az iráni fiú döntőbe jutott, ezáltal Botond tovább küzdhetett vigaszágon.

Itt legyőzte kínai ellenfelét, ám ezt követően kikapott spanyol Galan Lopez Sergio-tól, így Botond a 7. helyen zárta a versenyt.

 

Gratulálunk Botond!

 

Hajrá #KSI

Fotók
Videók

Ajánló

Bemutatkozott a Karate szakosztály az M4 Sport korosztályos magazinjában
A barátságos kis nemzetközi verseny hasznos erőpróba volt az újonnan alakult KSI Karate Szakosztály versenyzőinek a Magyar Bajnokság előtt. A verseny biztató eredményekkel zárult: A nap végén a KSI vihette haza a legeredményesebb csapatnak járó trófeát.
Nagy Botond képviseli formagyakorlatban Magyarországot az 52. Felnőtt WKF Európa Bajnokságon.
Nagy Botond a Törökországban megrendezésre kerülő WKF Karate Európa Bajnokságon nagyszerű szerepléssel a bronzéremért küzdhet szombaton.
Nagy Botond az előkelő ötödik helyet szerezte meg a törökországi Európa Bajnokságon