Nagy Botond a bronzéremért küzd az Európa Bajnokságon

Karate 2017.05.03.
Nagy Botond a Törökországban megrendezésre kerülő WKF Karate Európa Bajnokságon nagyszerű szerepléssel a bronzéremért küzdhet szombaton.

Botond remek formában vágott neki az idei Európa bajnokságnak. Ennek köszönhetően a KSI versenyzője magabiztosan kezdte a versenyt. Első körben a moldáv Nicolai-t, majd utána a holland Woutert győzte le 5:0-ás arányban. Sajnos a következő fordulóban megálljt parancsolt neki a világranglista vezető, világbajnok második helyezett és európa bajnoki címvédő spanyol Damien Quintero, aki viszont a döntőig menetelt. Ennek köszönhetően Botond tovább folytathatta a versenyt vigaszágon, ahol ismét 5:0-ás sikert aratott a görög nemzetiségű Eleftherios felett.

Így már csak egy mérkőzés vár Botondra, szombaton a bronzéremért a legutóbbi Európa Bajnokságon bronzérmet szerző azeri Heydarov Roman ellen. 

 

Hajrá Boti!

Fotók
Videók

Ajánló

Bemutatkozott a Karate szakosztály az M4 Sport korosztályos magazinjában
A barátságos kis nemzetközi verseny hasznos erőpróba volt az újonnan alakult KSI Karate Szakosztály versenyzőinek a Magyar Bajnokság előtt. A verseny biztató eredményekkel zárult: A nap végén a KSI vihette haza a legeredményesebb csapatnak járó trófeát.
Nagy Botond képviseli formagyakorlatban Magyarországot az 52. Felnőtt WKF Európa Bajnokságon.
Nagy Botond a Törökországban megrendezésre kerülő WKF Karate Európa Bajnokságon nagyszerű szerepléssel a bronzéremért küzdhet szombaton.
Nagy Botond az előkelő ötödik helyet szerezte meg a törökországi Európa Bajnokságon