Nagy Botond képviseli hazánkat a WKF Világbajnokságon

Karate 2018.11.04.
Idén 26. alkalommal kerül megrendezésre a felnőtt WKF Karate Világbajnokság, melyen egyesületünk versenyzője is megméretteti magát.

Egyesületünk versenyzője, Nagy Botond képviseli Magyarországot Madridban a 26. WKF Karate Világbajnokságon. A KSI Karate Szakosztályának versenyzője kedden, délelőtt 10 órakor lép tatamira.

 

Fontos esemény lesz az idei világbajnokság, hiszen ez lesz az első felnőtt világtorna azóta, hogy a WKF karatét beválasztották a 2020-as tokiói olimpiai programba. Tudja ezt Botond is, aki szeretné az elmúlt évek sikeres kontinens viadalait felülmúlni (tavaly és tavaly előtt is 5. helyet szerezte meg az Európa Bajnokságon, korábban ez magyar versenyzőnek nem sikerült), és megszerezni hazánk első felnőtt világbajnoki érmét formagyakorlatban.

 

Hajrá Botond, Hajrá #KSI

Fotók
Videók

Ajánló

Bemutatkozott a Karate szakosztály az M4 Sport korosztályos magazinjában
A barátságos kis nemzetközi verseny hasznos erőpróba volt az újonnan alakult KSI Karate Szakosztály versenyzőinek a Magyar Bajnokság előtt. A verseny biztató eredményekkel zárult: A nap végén a KSI vihette haza a legeredményesebb csapatnak járó trófeát.
Nagy Botond képviseli formagyakorlatban Magyarországot az 52. Felnőtt WKF Európa Bajnokságon.
Nagy Botond a Törökországban megrendezésre kerülő WKF Karate Európa Bajnokságon nagyszerű szerepléssel a bronzéremért küzdhet szombaton.
Nagy Botond az előkelő ötödik helyet szerezte meg a törökországi Európa Bajnokságon