Nagy Botond Vietnámban készül a hamarosan rajtoló új szezonra.

Karate 2018.08.04.
Nagy Botond VB arany és ezüstérmes edzővel készül a szeptemberben induló versenyszezonra a távoli Vietnámban.

Nagy Botond és Kiss Tamás (UTE versenyzője) közösen készülnek Vietnámban a hamarosan kezdődő versenyszezonra. A fiúkat a korábbi vietnámi válogatott edző, Pham Quoc Trong, valamint tantványa, a jelenlegi válogatott edző Hoang Ngan Nguyen készíti fel. Utóbbi nem kis név a karate történelmében hiszen 2008-ban világbajnok lett, illetve 2006-os és 2010-es világbajnokságon pedig ezüst érmet szerzett.

Botond és Tomi közösen edzenek a vietnámi válogatottal, de ezen felül a két edző külön is foglalkozik velük. Nem mellesleg az egyik válogatott versenyző többek között velük is készül az Ázsiai Játékokra és a Világbajnokságra.

 

Hajrá srácok, Hajrá KSI

Fotók
Videók

Ajánló

Bemutatkozott a Karate szakosztály az M4 Sport korosztályos magazinjában
A barátságos kis nemzetközi verseny hasznos erőpróba volt az újonnan alakult KSI Karate Szakosztály versenyzőinek a Magyar Bajnokság előtt. A verseny biztató eredményekkel zárult: A nap végén a KSI vihette haza a legeredményesebb csapatnak járó trófeát.
Nagy Botond képviseli formagyakorlatban Magyarországot az 52. Felnőtt WKF Európa Bajnokságon.
Nagy Botond a Törökországban megrendezésre kerülő WKF Karate Európa Bajnokságon nagyszerű szerepléssel a bronzéremért küzdhet szombaton.
Nagy Botond az előkelő ötödik helyet szerezte meg a törökországi Európa Bajnokságon