Nagy szeretettel várunk minden sportolni vágyót a Ksi Ökölvívó Szakosztályban

Ökölvívás 2018.04.05.
Ksi Ökölvívó Szakosztály nagy szeretettel várja a fiatalokat, a kíváló edzőinknek és csapatunknak köszönhetően óriási sikereket érünk el az évek alatt, a versenyző csoportunk edzései minden nap 17:00-tól 19:00-ig tart, de természetesen várjuk az ökölvívást szerető gyerekeket is a kezdő csoportunkban amely minden nap 15:30-tól 17:00-ig tart.

Kedves Barátaink, Sporttársak és sportolni vágyó fiatalok

A Ksi Ökölvívó Szakosztály nagy szeretettel várja a fiatalokat, a kíváló edzőinknek és csapatunknak köszönhetően óriási sikereket érünk el az évek alatt, a versenyző csoportunk edzései minden nap 17:00-tól 19:00-ig tart, de természetesen várjuk az ökölvívást szerető gyerekeket is a kezdő csoportunkban amely minden nap 15:30-tól 17:00-ig tart.

"Egy kis betekintés az ökölvívás világába":

Az ökölvívás rendkívül összetett sport, az egész testet dolgoztatja, és még a tehetségesebb tanulóknak is hosszú évekbe telik, mire magas szinten elsajátítják. A lábujjak hegyétől a fejig szükség van valamennyi porcikára, hogy a küzdő gyorsan és nagy erővel tudjon ütéseket mérni, védekezni, távolságot tartani, elhajolni stb. Ezentúl nagyfokú koncentrációra és  állóképességre is szükség van.

Ennek a rendkívül intenzív mozgásformának köszönhetően valamennyi izomcsoport erősödik és fejlődik, továbbá javul a gyorsaság, robbanékonyság, állóképesség és összpontosító készség is. A boksz lélektani szempontból is számos előnnyel rendelkezik, ugyanis jelentős stresszoldó hatása van, segít levezetni szabályozott keretek között a felgyülemlett energiákat és agressziót is.

Edzések helyszíne: Az egykori Jégszínház épülete (földszint), 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.

Kezdő és Gyerek csoport: minden nap 15:30-tól 17:00-ig,
Versenyzők: minden nap 17:00-tól 19:00-ig 

Edzőink: Törteli Ferenc 

               Trauer Gábor

               Urbán Ferenc

Mindenkit nagy szeretettel várunk!

Fotók
Videók

Ajánló

Ksi-is sikerek az OB-én
Utolsó erőfelmérő a Felnőtt O.B. elött
Jövőhéten kezdődik a felnőtt országos bajnokág!
KSI-SE ökölvívó kihelyezet szakosztálya már a XX. XXI. XXIII. kerületiek számára is könnyen elérhető akik szeretnének az ökölvívással foglalkozni de a központi sporttelepünk nehezen elérhető!
Dunaújvárosban jártunk az év első versenyén.