Nagyőszi Sándor Emlékverseny

Asztalitenisz 2017.04.22.
Több,mint félszáz induló volt a dúnántúli versenyen,ahol négy korcsoportban mérték össze tudásukat az újonc leány és fiú versenyzők.

A Dúnántúli Dr. Nagyőszi Sándor Emlékversenyről szép érem kollekcióval tértünk haza. Veszprémben rendezték meg az újoncok összecsapását ahol minden leány versenyszámot a KSI színeiben induló versenyzők nyertek meg.  U 11-ben Benczik Dóra győzött. U12-Ben és U13-ban pedig Trungel Mirella állhatott a dobogó legfelső fokára. 

Fotók
Videók

Ajánló

A november 18-20 között megrendezett utánpótlás tornán öt ország 30 reménysége szerepelt, a mieink cseh,szlovák,lengyel és osztrák ellenfelekkel mérhették össze tudásukat. A KSI asztalitenisz szakosztályából Huzsvár Erik képviselt minket.
Az Országos ranglista legjobb 12 játékosa körmérkőzéses versenye. Egyesületünket ketten képviselték Terék Norbert és Huzsvár Erik.
Az újonc korosztály egyik legrangosabb európai viadalával kezdődött meg pénteken a 2017-es,hazai asztalitenisz-versenyév az angyalföldi Láng-sportcentrumban. Csapatban és egyéniben ( U11 U13) mérhették össze tudásukat a versenyzők.
Magyarország A csapata ( Huzsvár Erik KSI,Balogh Bence Fastron Tolna) ezüstérmet szerzett a Hungarian Mini Cadet Openen.