Nyitányként junior Európa csúcs!

Sportlövészet 2018.05.31.
Múlt héten rendezték meg Münchenben az év legnagyobb felnőtt világ kupa versenyét, amelyen a KSI-t Egri Viktória és Nemes Adrienn képviselte.

Sűrű program vár legjobbjainkra

Viktória a női légpisztolyos versenyszámban 573 körös eredménnyel a 23. helyen végzett a 130 fős mezőnyben. Viktória eredménye 6 körrel jobb az eddig fennálló Európa csúcsnál!

Nemes Adrienn a sportpisztolyos versenyszám gyors részében teljesített kiválóan, utolsó sorozatára 100 kört teljesített.

Eredmények megtekinthetők itt:

http://results.sius.com/Events.aspx?Championship=ISSFWorldCup20180522MunichGER

Európa csúcslista:

http://www.esc-shooting.org/u/documents/2018/05/20180530_official_european_records.pdf

Sportlövőinkre sűrű program vár az elkövetkező időszakban. A szeptemberben megrendezésre kerülő felnőtt és junior világbajnokságra három válogató versenyen keresztül vezet az út. Hétvégén kerül megrendezésre az első junior, jövő hétvégén pedig az első felnőtt válogató. A másik két megmérettetésre júliusban kerül sor.

Addig is több nemzetközi versenyen képviselik a KSI-t és hazánkat legjobbjaink.

Június 7-10. között rendezik meg az ausztriai Innsbruckban az ESC Ligát, ahol Fábián Sára fog küzdeni a pontokért és a csapat győzelméért.

Június 22-29. között a németországi Suhlban lesz a juniorok világ kupa versenye. Itt Egri Viktória, Fábián Sára és Komáromi Panni lép lőállásba a minél jobb eredményekért.

Júliusban lesz még Csehországban az Olimpiai Reménységek Versenye, amellyel zárul a nemzetközi felkészülési versenyek sora. Utána jöhet a koreai VB, ahol reméljük sok KSI-s versenyző áll majd lőállásba.

Videók

Ajánló

Kókai Réka 202,4 körrel megnyerte a nyitrai Olimpiai Reménységek versenyét. Az eredménye új országos csúcs és a jelenlegi világcsúcsnál is jobb!
A megnyerhető 8 aranyéremből 7 a KSI-hez került a sportlövő serdülő OB-n.
Magyarország legtöbb utánpótláskorú lövőjét megmozgató versenysorozat döntőjét rendezte meg a KSI sportlövő szakosztálya.
Egri Viktória ezüstérmet szerzett a Belgrád Grand Prix-n.
A márciusi Európa-bajnokságon reményeink szerint számos KSI-s sportlövővel szerepelünk!