Nyitra ORV kiváló eredményekkel!

Sportlövészet 2018.11.19.
A versenyévad nyitányaként VB bronzérmes lányaink aranyból, ezüstből és bronzból is gyűjtögettek a Nyitrán megrendezett Olimpiai Reménységek Versenyén.

A 10 országot felvonultató mezőnyben Egri Viktória két aranyérmet nyert, ezzel 100%-osan teljesítette élete egyik utolsó junior megmérettetését, hiszen jövőre már a felnőttek között fog versenyezni. Fábián Sára egyéni csúcsot teljesítve egy ezüstérmet, Komáromi Panni egy bronzérmet szerzett az egyéni versenyszámokban, és győztek csapatversenyben az ukrán válogatott előtt.

Döntőzött még Tamási Péter, aki a hetedik helyet szerezte meg a népes mezőnyben.

Válogatottjaink mellett a KSI színeit képviselték fiatal tehetségeink, akik közül többen először álltak lőállásba nemzetközi versenyen. Sok egyéni csúcs született, Ozsváth Réka, Budai Brigitta, Baranyai Krisztina, Jarada Mansour is elégedetten jöhettek haza.

Jövő hétvégén Szekszárdon folytatják legjobbjaink a Hungarian Open nemzetközi versenyen, ahol az európai országok mellett tengerentúlról a koreai és a japán válogatott is ellenfeleink lesznek.

Hajrá KSI!

Fotók
Videók

Ajánló

Kókai Réka 202,4 körrel megnyerte a nyitrai Olimpiai Reménységek versenyét. Az eredménye új országos csúcs és a jelenlegi világcsúcsnál is jobb!
A megnyerhető 8 aranyéremből 7 a KSI-hez került a sportlövő serdülő OB-n.
Magyarország legtöbb utánpótláskorú lövőjét megmozgató versenysorozat döntőjét rendezte meg a KSI sportlövő szakosztálya.
Egri Viktória ezüstérmet szerzett a Belgrád Grand Prix-n.
A márciusi Európa-bajnokságon reményeink szerint számos KSI-s sportlövővel szerepelünk!