Poroszlói versenyzői edzőtábor

Karate 2018.08.30.
Az augusztusi alapozó időszakot idén is egy edzőtáborral zártuk le.

Az előző évekhez hasonlóan idén is a poroszlói Fűzfa Panzió és Pihenőpark biztosította részünkre a helyszínt és ellátást egy remek alapozó időszak lezárásához. A napi három edzés mellett bőven maradt idő a kikapcsolódásra is, amit a termál- és úszómedencék, bowling pályák, billiárd, léghoki és csocsó lehetősége biztosított.

A KSI Karate Szakosztályának versenyzői remek formában fejezték be a tábor. A legkisebbektől a legnagyobbakig mindenki a maximumot nyújtotta a felkészülés utolsó szakaszában is. Viszont most nincs idő pihenésre, mert szeptember elsején már utazunk is a szezon első versenyére Csáktornyára, ahol reményeink szerint igen szép eredményekkel térünk haza :)

 

 

#HajráKSI

Fotók
Videók

Ajánló

Bemutatkozott a Karate szakosztály az M4 Sport korosztályos magazinjában
A barátságos kis nemzetközi verseny hasznos erőpróba volt az újonnan alakult KSI Karate Szakosztály versenyzőinek a Magyar Bajnokság előtt. A verseny biztató eredményekkel zárult: A nap végén a KSI vihette haza a legeredményesebb csapatnak járó trófeát.
Nagy Botond képviseli formagyakorlatban Magyarországot az 52. Felnőtt WKF Európa Bajnokságon.
Nagy Botond a Törökországban megrendezésre kerülő WKF Karate Európa Bajnokságon nagyszerű szerepléssel a bronzéremért küzdhet szombaton.
Nagy Botond az előkelő ötödik helyet szerezte meg a törökországi Európa Bajnokságon