REMEK KEZDÉS A SPORTLÖVŐKNÉL

Sportlövészet 2018.01.14.
2018. január 12-14-én rendezték meg Ruséban a 24. Nemzetközi Sportlövő Versenyt hét ország versenyzőinek részvételével.

2018. január 12-14-én rendezték meg Ruséban a 24. Nemzetközi Sportlövő Versenyt hét ország versenyzőinek részvételével. A résztvevők között voltak a következő olimpia és paralimpia házigazdái, a japánok is. 

Egri Viktória a második versenynapon a felnőtt női mezőnyben ezüstérmet szerzett a világbajnok szerb Arunovics mögött. A döntő színvonalát jellemezte, hogy Viki jobb eredményt ért el, mint a férfi győztes, olimpiai érmes szerb Mikec.

Egyesületünk másik versenyzője, Tamási Péter is kitett magáért, hiszen a verseny második napján egy körrel lőtt kevesebbet egyéni csúcsánál, ezzel tisztesen helyt állt első éves juniorként a felnőtt mezőnyben.

Az Egri Viki, Tamási Péter vegyes párosunk a verseny első napján hatodik helyen végzett, ezzel éppen lemaradtak a döntőről.

GRATULÁLUNK!

Fotók
Videók

Ajánló

Kókai Réka 202,4 körrel megnyerte a nyitrai Olimpiai Reménységek versenyét. Az eredménye új országos csúcs és a jelenlegi világcsúcsnál is jobb!
A megnyerhető 8 aranyéremből 7 a KSI-hez került a sportlövő serdülő OB-n.
Magyarország legtöbb utánpótláskorú lövőjét megmozgató versenysorozat döntőjét rendezte meg a KSI sportlövő szakosztálya.
Egri Viktória ezüstérmet szerzett a Belgrád Grand Prix-n.
A márciusi Európa-bajnokságon reményeink szerint számos KSI-s sportlövővel szerepelünk!