Remekül szerepeltek gyerekeink a 2016. évi Újonc TOP12 bajnokságon

Asztalitenisz 2016.12.17.
Győzelem,V.hely és egy X.hely

Budapesten az Ormai László sportcsarnokban rendezték meg a körmérkőzéses két napon át tartó versenyt.

Egyesületünket három fiatal képviselte ( Újvári Máté,Huzsvár Erik,Straubinger Balázs)

 Játékosaink kiválóan szerepeltek. A győzelem Huzsvár Erik nevéhez fűződik aki a két napon át százszázalékos teljesítménnyel veretlenül tudta elhozni a kupát.  Újvári Máté aki a jelenlegi ranglista hetedik helyezettje az V.helyen végzett 11 mérkőzéséből 6-ot tudott megnyerni. Az újonnan érkezett Straubinger Balázs aki a ranglista tizenkettedik helyén áll a versenyen a X.helyen végzett 11 mérkőzéséből 3-at tudott megnyerni.

Büszkék vagyunk a fiúkra hiszen mindenki előrébb végzett a ranglista helyezésénél.

 

Fotók
Videók

Ajánló

A november 18-20 között megrendezett utánpótlás tornán öt ország 30 reménysége szerepelt, a mieink cseh,szlovák,lengyel és osztrák ellenfelekkel mérhették össze tudásukat. A KSI asztalitenisz szakosztályából Huzsvár Erik képviselt minket.
Az Országos ranglista legjobb 12 játékosa körmérkőzéses versenye. Egyesületünket ketten képviselték Terék Norbert és Huzsvár Erik.
Az újonc korosztály egyik legrangosabb európai viadalával kezdődött meg pénteken a 2017-es,hazai asztalitenisz-versenyév az angyalföldi Láng-sportcentrumban. Csapatban és egyéniben ( U11 U13) mérhették össze tudásukat a versenyzők.
Magyarország A csapata ( Huzsvár Erik KSI,Balogh Bence Fastron Tolna) ezüstérmet szerzett a Hungarian Mini Cadet Openen.